Nie je už taký, do akého ste sa zaľúbili? Čo sa s tým dá robiť?

Vyberáte, preberáte, hľadáte ideál. Už keď si myslíte, že ste ho našli, on sa zrazu zmení.

01.08.2015 08:00
láska, problém, vzťah, rozchod Foto:
Viac komunikácie vie partnerovi pripomenúťi to, čomu hovoríme staré zlaté časy.
debata

Nielen správaním, ale aj fyzicky. Čo robiť, keď zrazu zistíte, že zaspávate s chlapom, ktorému by ste pred pár rokmi dali rýchlo košom?

Z atléta papučový hráč

Zamilovali ste sa do tehličiek na bruchu a postavy atléta. Samozrejme pri vzťahu nie je prvoradá veľkosť bicepsu, ale je to bonus, ktorý poteší, občas pomôže misky váh prikloniť na tú správnu stranu. Zrazu sa telo zmení a vy máte pocit, že by ste si dnes už možno aj inak vybrali. S pribúdajúcou váhou sa nedá nič spraviť, ak partnera budete nútiť, aby so sebou začal niečo robiť. Táto matrica nefunguje. Naznačte mu, čo sa vám páči, porovnajte ho s inými a pokojne dodajte, že aj on by na to stále mal. Ako vás to vzrušuje, prípadne trochu, len tak neoko, poflirtuje s chlapom s lepšou postavou. Jeho vnútorná motivácia vyseká svaly do pár mesiacov.

Rezignoval na dobrodružstvá

Akcia, vášeň, zápal pre veci. To bol ten váš chlap. Zrazu nemá záujem nielen byť vašim hrdinom, ale ani zájsť na spoločný nákup. Klasický príklad muža, ktorý si je istý vami aj tým, že už netreba bojovať o trofej. Jedinou možnosťou, ako v ňom naštartovať dravosť, je objaviť nové hobby. Aby to nebol televízor a sedenie pri pive. Skúste nájsť nový a vzrušujúci zážitok a uvidíte, ako váš vzťah ožije.

Prestal sa o seba starať

Najčastejší problém muža, ktorý už má prekonanú fázu, že na partnerku hrá šampióna. Vždy voňavý, oholený, nahodený a zrazu ho nájdete s deravými ponožkami. V tomto prípade treba preveriť, či náhodou muž nekopíruje iba vaše správanie. Obvykle totiž pomôže práve viac erotickej bielizne, sexi šatočky aj na doma, trochu zvádzania a partner sa znovu naštartuje „do gala“.

Minimum pozornosti

Nepotrpíte si na dary, ani na to, aby vás pozýval na večere. Malé pozornosti vám však vždy rozžiaria oči. Kedysi cestou vedel nazbierať hoci aj kytičku kvetov pri prechádzke sídliskom a dnes si ledva spomenie na výročie. Niektorí vedia byť k partnerke pozorní celý život. Tajomstvo je v tom, že ho potešujete rovnakým dielom. Prekvapujte sa navzájom. Pokojne partnerovi povedzte, že by ste rada, aby bol taký ako kedysi. Že ho máte stále rovnako rada. Viac komunikácie vie totiž niektoré veci urýchliť a pripomenúť aj partnerovi to, čomu hovoríme staré zlaté časy. No a on si ich potom rád pripomenie spolu s vami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozvod #manželská kríza #pozornosť

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...