Predstavy o láske sú fuč, váš vzťah je nanič

Nie je načase, pobrať sa ďalej? Priznajte si pravdu.

31.07.2015 09:30
rozchod, kríza, Foto:
Už si nemáte čo povedať.
debata

Občas a stane, že láska jednoducho „vyprchá“. Bola a už nie je. Srdce vám nebúcha ako splašené, pri pohľade naňho necítite motýliky v žalúdku a radšej, než s ním, trávite čas s kamarátkami. To sú jasné znamenia, že láska je preč.

Je jedno, z akých dôvodov ste išli do vzťahu aj aká zamilovaná ste boli. Vznášali ste sa 10 metrov nad zemou a život okolo vás bol magický. Dnes sa s nevôľou vlečiete do spoločného bytu a očakávate jediné: večernú nudu. Nič viac. Zvykli ste si, že spoločne neprežívate nič vzrušujúce ani zaujímavé. Žijete vedľa seba, jeden deň ako druhý. A to vás začína zožierať, lásku ste si predstaviovali i­nak.

Intenzívne pociťujete, že chcete niečo iné. S iným mužom. Teto váš vám v mnohých smeroch nevyhovuje. Ba čo viac, priam vám „lezie na nervy“. Má celkom iné priority ako vy, celkom iné sny aj záujmy. Míňate sa vo všetkom, v čom sa len dá. Zo začiatku ste to prehliadali, teraz vám to bije do očí. Ste unavená a nešťastná, jasne si uvedomujete, že vaše cesty sú celkom iné.

Priatelia vidia, že sa s vami čosi deje. Nie ste to už vy. Ubitá životom, podráždená, často smutná. Pýtajú sa, vy zahmlievate. Energia z vás vyprchala, lebo ju musíte venovať vzťahu, v ktorom vlasne ani nechcete byť. Možno je na čase priznať farbu. Nie však kamarátom, ale hlavne samej sebe. A potom konať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #rozchod #partner #predstavy

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...