Zuby a ich funkcia pri orálnom sexe

Muži orál zbožňujú a svorne tvrdia, že ženské ústa rozhodne nie sú tvorené iba na prijímanie potravy, ale aj dávanie slasti.

29.07.2015 07:00
jahody, úsmev, zdravé zuby Foto:
V úvode orálneho sexu je základom neha, rozmaznávanie, nech sa všetky obavy rozplynú.
debata (4)

Nič v nich nie je navyše ani pri uspokojovaní partnera. Pýtate sa čo zuby? Mnoho žien ich z hier lásky radšej vynechá. Škoda. Sú tým čili, ktoré majú muži pri príprave chodov lásky tak radi.

Malý adrenalín

Ústa pre partnera nie sú vagína, kde sú prakticky doma a oni preberajú iniciatívu. Nehrozí im žiadne nebezpečenstvo a stávajú sa pánmi situácie. V ústach je všetko sakramentsky iné a to ich prirodzene aj trochu priťahuje. Vy určujete techniku, rýchlosť a keby ste chceli, dokážete partnerovi aj ublížiť. S tým pocitom vkladajú muži penis do vašich úst.

Na začiatku opatrne

Jazyka a pery, líca, jemné časti úst patria k predohre. Orálny sex je vynikajúci aj na stimuláciu partnerovej erekcie najmä preto, že vysávaním máte schopnosť krv rýchlejšie dostať do toporivých teliesok. Prirodzene s citom, nech nemá pocit, že vložil úd do vysávača. V úvode je základom neha, rozmaznávanie, nech sa všetky obavy rozplynú. Ostrejšie zaobchádzanie prichádza na rad až vo víre vášne.

Jemný tlak

Zubami nikdy nekĺžte po tele penisu. To je zásada, ktorú si treba osvojiť, ak sa teda partnerovi nechcete pomstiť, ale spôsobiť mu slasť. Jemný tlak zubami ale dokonale zintenzívni pocity rozkoše. Prečo? Závan bolesti spôsobí aktiváciu mozgových centier hneď vedľa centier rozkoše. Zaujímavé je, že tým zintenzívnia samotný pocit vzrušenia. Tlak, ktorý sa partnerovi páči vám našepká vzdychmi, či rovno usmerní slovami. Môžete spoločne experimentovať. Nezabudnite, že zapojenie zubov je veľmi žiadaným ozvláštnením orálnej stimulácie.

Kde hrýzť?

Hľadáte to pravé miesto, kde „udrieť“ zubami? Jemne sa nimi môžete oprieť do semenníkov, tie môžete zubami aj takpovediac škrabkať. Ďalším variantom je pomalé zakusovanie do tela penisu, alebo nežné hryzkanie na žaludi. Práve posledne zmienená technika sa volá aj spúšťať orgazmu, tak pozor, kedy ju použijete.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #zuby #intimity #orálny sex #sexuálne techniky

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...