Záleží vám na ňom? Zanechajte dobrý dojem

Či s tým súhlasíte alebo nie, prvý dojem je istý druh kastingu, ktorý u mužov rozhoduje. Tu sú tipy, ako zanechať dobrý dojem.

24.07.2015 17:00
láska, rande, flirt Foto:
Ostaňte sama sebou, urobíte najlepšie.
debata

Buďte autentická

Nestresujte a buďte sama sebou. Jasné, že vás to láka ukázať sa v lepšom svetle, byť možno vtipnejšia či sebavedomejšia než v skutočnosti ste. Ale všetko napokon môže „vypáliť“ celkom inak, ako ste si predsavzali. Takže, rozhodne sa na nič nehrajte, on to ocení.

Zdvorilosť sa vypláca

Možno to znie ako zo starej školy, ale nie je na tom nič neobvyklé. Na otázky odpovedajte rozvitými vetami, prejavte záujem, pozerajte sa mu do očí, oceňte, ak vám povie niečo zaujímavé či vtipné. Pýtajte sa, ale nevyzvedajte, komunikujte, ale nevnucujte sa.

Prejavte záujem

Nie je na tom nič nenormálne, že mužovi, ktorý sa vám páči, to naznačíte. Aby mal impulz, ktorý mu napovie, že ide správnym smerom. Netvárte sa ako kráľovná, pretože na prvom stretnutí môže nadobudnúť dojem, že oňho nemáte záujem a vzdá to. Takže áno, je v poriadku, ak mu jasne naznačíte, že to môže medzi vami fungovať.

Rozlúčte sa v pravú chvíľu

Hoci je vám s ním príjemne, vaše stretnutie umelo nenaťahujte donekonečna. Isté veci môžu zostať nevypovedané, čím ostáva priestor na ďalšie stretnutie. Ešte nie ste v štádiu, aby ste spolu trávili nekonečné hodiny a mali by ste to byť práve vy, ktorá povie: „Už je neskoro, rozlúčim sa“.

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #úprimnosť #prvý dojem

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...