Žena v znamení leva chce, aby sa o nej hovorilo

Keď do spoločnosti vstúpi žena v znamení leva, všetci na ňu upriamia pozornosť. Tak si to ona aj predstavuje. Miluje tieto chvíľky.

23.07.2015 17:00
znamenie lev Foto:
Žena v znamení leva.
debata (1)

Chce, aby sa o nej hovorilo

Astrológovia to vysvetľujú Slnkom, ktoré je patrónom tohto znamenia. Vďaka tomu na seba ženy narodené v znamení leva pútajú pozornosť a chcú, aby sa o nich hovorilo. Pravým opakom ženy, ktorá iste nemôže byť narodená v druhej polovici júla a v prvej augustovej, je utiahnutá žena, ktorá nevie bojovať. Ak sa jej snažia niečo vziať, radšej to ešte skôr podaruje, nech má pokoj.

Čaká na súboj

Žena v znamení leva? S radosťou si počká na akýkoľvek súboj. Ide jej o to, aby v ňom obstála, aby vyhrala! Pútať pozornosť sa veľmi nesnaží, ide to samo, ako po masle. Málo žien narodených v znamení leva možno označiť nálepkou introvertka. Naopak. Ony sú spoločenské, v tíme sa postarajú o zábavu a rady sa postavia aj na čelo skupiny. Nebývajú rady ani v roly podriadenej. Chcú byť na čele, či už vo vzťahu alebo v práci. Kdekoľvek.

Ako jedna báseň

Bývajú márnotratné, čo mnohých mužov neskôr odrádza a neváhajú z takéhoto vzťahu doslova utiecť, alebo potichúčku vycúvať, hoci práve tým mnohých na začiatku zaujmú. Tie krásne drahé šaty, hodinky a topánky, v ktorých kráčajú ako jedna báseň! Luxus im dodáva sebavedomie, ktoré v podstate nepotrebujú. Narodili sa s ním, majú ho na rozdávanie.

Muži sa jej boja

Niektoré levice majú aj celý život problém nájsť si partnera, pretože muži sa ich boja. Pôsobia predsa tak sebavedome a samostatne! Nejeden muž už zdiaľky nadobudne pocit, že ho vlastne tá dotyčná nepotrebuje. Silnejšieho levica nechce, slabším pohrdne. Kým si nájde rovnocenného, alebo rovnocenný si nájde ju, uplynie nejaký ten čas…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #strach #výhra #sebavedomie #súboj #znamenie leva

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...