Čo robiť, aby chlap neušiel za mladšou?

Strach z mladších sokýň neprichádza až po päťdesiatke. Mnoho súčasných tridsiatničiek začína vnímať, že mladšie ich oberajú o životné istoty.

12.07.2015 08:00
pekná žena, úsmev, láska, vzťah Foto:
Neprestaňte dbať o svoje telo a dušu.
debata (1)

Ako bojovať s plným arzenálom ženských zbraní, pri ktorých je mladosť nesmierne silným argumentom pre podľahnutie nevere?

Ochrana je nemožná

Európa starne, ale napriek tomu je tu dostatok mladších žien, ktoré poľujú po chlapoch. Nielen po tých voľných, často aj po vybúrených, zabezpečených, skrátka po tých vašich. Chodiť so strachom po ulici s tŕpnuť pri každom poohliadnutí sa partnera po mladej, neprospieva vášmu telu ani vzťahu. Ochrániť partnera je nemožné, ale zachrániť ho pred „druhou pubertou“ môžete veľmi jednoducho. Nechajte ho pokochať sa, s tým aj tak nič neurobíte, ale vďaka premyslenej ženskej taktike mu viac nedovoľte.

Mladá je pekná, ale…

Tým to pre chlapa častokrát hasne. Svoje si v mladosti už odskákal a vie, že nie je nič lepšie, ako žena, ktorá mu rozumie. Netreba ladiť spoločné hodnoty, spája ich viac ako len divoké sexuálne hry. Našiel toto všetko u vás? Nebude sa hnať za mladou, ktorá nevie ani poriadne vymiesiť cesto na koláč. Pozor, ak nič z uvedeného nenašiel, za risk mu stojí aj prevychovávanie mladej jašteričky.

Oživenie v sexe

Mladosť sa spája s otvorenou sexuálnou bujarosťou. Preto ak vo vašej posteli už vyhasína krb vášne, je to práve sex a snaha zažívať eufóriu trikrát denne, čo muža doženie k mladšej. Na druhej strane, ak mu dáte v posteli zabrať a ste aj dosť kreatívna, nebude mu treba žiadna zmena. Hoci akokoľvek mladšia.

Telo aj duša

Čoraz viac mužov si nachádza nie mladšie, ale staršie partnerky. Niektorí tvrdia, že je to len mamičkovský syndróm uplatnený v plnej kráse, ale muži, čo prišli na chuť staršej žene hovoria jasne. Aj staršia môže mať telo krajšie ako mladica. Neprestaňte dbať o svoje telo a razom pretromfnete aj generačný rozdiel. Navyše muži sú tí rojkovia, búrliváci dobrodruhovia a potrebujú ženu, ktorá myslí podobne. Muži sú mentálne mladší, to je vedecký fakt. Ak však viete byť rozvážnou a sem tam pridať kvapku pochabosti, nevymení vás za tú, čo bude pochabá 24 hodín denne.

Mladších sa treba báť iba ak…

Niekedy sa stáva, že vzťah je tak prezretý, nelichotivý, nepríjemný, že chlap by vás už nechcel, ani keby ste mali o desať rokov menej. V tom prípade je jasné, že pokojne zamieri v mladšom revíri a skúsi reštart. Muž totiž chce v každej etape života prežiť to, čo k nej patrí a to náhodou neprežil s vami, nestíhate mu, mladšia na nový začiatok sa vždy objaví…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #mladosť #mladé telo

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...