Vyskúšajte akupunktúrne body pre kvalitnejší sex

Erotogénne zóny nie sú jediné body, na ktoré treba upriamiť pozornosť, ak si chcete vylepšiť milostný zážitok.

11.07.2015 08:00
akupunktúra, vzťah, intimity Foto:
Centrum vášne sa nachádza vzadu na hlave, v jamke, kde sa stretáva chrbtica s lebkou.
debata

Na tele máme energetické centrá, ktorých stimuláciou sa dopracujete k lepšiemu sexu. Pritom nemusíte povolávať ani čínskeho majstra, s partnerom to zvládnete aj sami.

CV 6

Slávny akupunktúrny bod, ktorý prináša nielen rozkoš, ale je sexuálnym liečiteľom. Bod CV6 majú čínski majstri akupunktúry vo veľkej úcte. Jeho stimuláciou viete nielen naakumulovať libido, zlepšiť zážitok zo sexu, ale odstrániť mnoho sexuálnych problémov od nechuti až po chabnúcu erekciu u partnera. CV 6 je považovaný za more vitality aj sexuálnej energie. Nachádza sa dva prsty pod pupkom a s jeho stimuláciou je potrebné začať opatrne. Masáž, mierny tlak, dve až tri minútky denne a začnú sa diať veci. Nielen v posteli, ale zrazu budete zdravšia, vitálnejšia a energickejšia.

Tretie oko

Masáž tohto bodu prináša silné uvoľnenie. Ak na jeho jemné masírovanie použijete olej s afrodiziakálnymi účinkami, budete akoby do vás vliali sexuálny životabudič. Nachádza sa na čele medzi obočím, na mieste, kde si hinduisti zvyknú robiť červenú bodku. Tento bod môžete využiť nielen pred milovaním, ale aj počas sexu. Jeho stimulácia je jednoduchá napríklad pri misionárskej polohe a masírovanie pri orgazme prináša neopakovateľne silné pocity.

Priestor za kolenom

Pri ohnutom kolene, medzi dvoma šľachami, je priestor, ktorého masírovanie priamo vplýva na mužskú erekciu a ženy pri jeho stimulácii pociťujú brnenie v klitorise. Láskať ho môžete jemne prstami, ale aj bozkami. Počas milovania sa dá zapojiť pri polohe doggystyle.

Centrum vášne

Nachádza sa vzadu na hlave, v jamke, kde sa stretáva chrbtica s lebkou. Ide nielen o akupunktúrny bod rozkoše, ale aj erotogénnu zónu. Postačí stimulácia počas tridsiatich sekúnd až minúty. Je to veľmi príjemné, ak vám partner tento bod dráždi napríklad počas orálneho sexu. Uvidíte, ako začnete túto praktiku hneď inak prežívať.

More pokoja

Nachádza sa na hrudnej kosti na úrovni bradaviek. Už len jeho pohládzanie vyvoláva pocit odovzdania sa partnerovi a jeho nežné masírovanie vás naplní iskrou vzájomnej lásky. Venovať sa mu môžete pri predohre, počas milovania jeho stimulácia zvyšuje pocit intimity sexuálneho zážitku.

Iná forma predohry

Mapa akupunktúrnych bodov môže slúžiť ako atraktívna forma predohry. Keď ste obaja nahí a pri objímaní zrazu viete, kam nasmerovať svoje prsty, bozky, dráždenie jazykom. Pridajte masážny olej a vybičujte sexuálne vzrušenie na maximum. Nebojte sa body použiť aj počas milovania. S výsledkami milostných nocí budete s partnerom spokojní obaja.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vášeň #dráždenie #akupunktúra #erotogénne zóny

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...