Sľuby o láske, ktoré chlapi nemyslia vážne!

Hovorí sa, že slovo robí chlapa. Nielen však to, čo dodrží aj bez zmluvy na papieri. Práve naopak.

08.07.2015 14:30
láska, vzťah, zamilovanosť Foto:
Neverte, že muži splnia všetko, čo vám sľúbia.
debata

Sú slová, ktoré muži nemyslia úprimne už vo chvíli, keď opustia ich ústa. Mnohé z nich sú práve o láske o tom najúprimnejšom, najčistejšom a najkrajšom cite.

Milujem ťa tak, ako žiadnu inú

Veriť tomu môžete len v prípade, že on má pätnásť a vy ste jeho prvá. Ak už mal pred vami inú, verte či nie, hovoril jej to isté. Muži dobre vedia, že každá žena chce byť tou, ktorú milujete najviac na svete. Neuspokojí sa s tým, že prebrala trón po inej. Preto tvrdia každej, ktorú majú v posteli, že kraľuje ich citom a prežívajú to, čo ešte nikdy.

Budem ťa ľúbiť navždy

O tom, že takýto sľub má rovnakú hodnotu ako grécke dlhopisy, hovoria štatistiky rozhodcov. Pre muža je záväznejšia dohoda pri pive, ako sľub lásky, pre ktorý by mali obetovať niečo viac. Navždy pre nich skrátka znamená dovtedy, kým bude fungovať chémia. Ženy pritom omnoho dlhšie dokážu vydržať s partnerom aj v dobe, keď to nie je na vzťahovej úrovni najlepšie. Muži na svoje slová o obetovaní sa za spoločnú lásku zabúdajú veľmi rýchlo.

Prinesiem ti aj modré z neba

Muži sú stvorenia, ktoré aj lásku vedia podrobiť rovnici zisku a straty. Modré z neba pre nich znamená spraviť pre vás iba to, čo mu prinesie viac osohu. Darčeky, vaše prosby, radosť a rozkoš, to všetko muž podriadi tomu, čo dostáva. Láska je pre nich tak trochu obchod aj keď sú v nej po uši. Preto neverte, že splnia všetko, čo vám sľúbia. Potrebujú si to najprv prepočítať.

Láska je a bude pre mňa v živote to najcennejšie

Tak skúste pár dní, alebo lepšie povedané týždňov vášmu milovanému odoprieť sexuálne radovánky. Veľmi rýchlo zistíte, ako sa jeho láska začne meniť na nenávistné pohľady. Muži síce hovoria o láske, ale ich pohľad na vec je trochu odlišný od toho ženského. Na druhej strane vždy budú tvrdiť, že sex je súčasťou lásky, hoc ho dokážu mať aj bez nej. Naopak im to akosi nefunguje.

Zamilovaný chlap nepodvedie

To hovoria všetci, ktorí chcú, aby ich drahá spávala pokojne, keď vyrazia von kamsi s kamarátmi, alebo sú často služobne odcestovaní. Žiadne strachy, sú aj verní muži, ktorým môžete dôverovať. Je v tom však morálka, rozum a zodpovednosť. Láska nie je strážcom partnerovho rozkroku. Aj zamilovaní muži vedia podľahnúť vábeniu tela, hoci doma spokojne povedia, že chlap s láskou v srdci si ustráži aj svoje prirodzenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zamilovanosť #sľub #milovaná žena

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....