Chcete dieťa hneď, no on stále váha?

Dá sa povedať, že všetko vo vašom vzťahu klape. Sex na jedničku. Jeho rodina - úžas. Neviete si ju vynachváliť. Dokázal zlepšiť aj vzťahy vo vašej rodine.

09.07.2015 14:30
partneri, kríza Foto:
Toto vás predsa nerozdelí.
debata

Kam sa ponáhľať

Váš vzťah je takmer dokonalý. Príliš sa nehádate, len občas, spolu veľa športujete, máte v ňom oporu. Všetko, o čom sa môžete v ženských časopisoch dočítať, že by vzťah mal mať, aby bol vzťahom, váš spĺňa. Ale! Kým vám biologické hodiny tikajú o stošesť, on má pocit, že stále máte čas. Kam sa ponáhľať, že? Potrebujete pomoc alebo radu, aby ste sa z toho nezbláznili.

Uvoľnite sa!

Počúvate zo všetkých strán, aby ste sa uvoľnili. Dá sa to však, keď nemyslíte na nič iné, len na otehotnenie, na to, aby menštruácia preboha tento mesiac už nedorazila a keď príde k sexu, on si dáva pozor? Je to, akoby vás niekto oblial vedrom ľadovej vody… Áno, už ste sa predsa dohodli, že na bábätku začnete pracovať na jeseň. Napriek tomu vás však prepadá strach, že už včera bolo neskoro. Úvahy sú popretkávané aj neistotou, či to na jeseň vyjde. Takže jednoznačne: Ponáhľať sa musíte!

Dva názory na vec

Na vec sú teda dva názory. On si potrebuje užiť partnerský život, na vás sa vyvíja nátlak spôsobený neustálymi otázkami okolia: A kedy budete mať bábätko? Máš už svoj vek! Toto môžete, alebo musíte spraviť, ak sa v takejto „pekelnej“ situácii ocitnete: Po prvé, uvedomte si, že dieťa sa nedá vynútiť. Je to s ním rovnaké ako s láskou. Tá vznikne, tú si človek „zaslúži“, príde, kedy má. Skúste si túto myšlienku pripomínať zakaždým, keď vás prepadnú pochmúrne chvíle.

Vzťah neriskujte

Myslite v prvom rade naňho. Pretože nátlakmi nielenže môžete spôsobiť, že svoje rozhodnutie „oddiali“, celý váš vzťah na tom môže stroskotať. Áno, je to pre vás práve nepredstaviteľné, aby ste sa prispôsobili jeho „manierom“, no skúste ich rešpektovať. Hocijako nech sa vám zdajú nelogické, nemusíte im rozumieť. Povedzte si, že sa všetko deje tak, ako sa má. Čas na dieťatko tu bude, až keď to tak budú cítiť obaja. A potom, verte, príde do tých najlepších rúk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #láska #dieťa #vzťah #stres #nátlak #opora #túžba otehotnieť

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....