Čo sa môžete naučiť, ak ste v dvadsiatke často single?

Ste dvadsiatnička a častejšie než vo vzťahu ste single? Nie vždy sa vám to páči... Ale skutočnosť, že ste single, vás môže čo-to naučiť do budúcnosti.

06.07.2015 16:30
dievča, úsmev, žena, Foto:
Byť single vás môže čo-to naučiť do budúcna.
debata (1)

Ak ste vo vzťahu, neznamená to, že sa okamžite dostaví pocit bezpečia. Ten si musíte budovať sama. Ako single žena viete, čo to obnáša. Spoliehať sa predovšetkým na seba. Iste, mať partnera môže byť v istých chvíľach pohodlné a tento pocit vás dokáže na nejaký čas „učičíkať“. Ale pocit bezpečia si musíte vybudovať najmä vy sama, nikto iný to za vás neurobí.

V single období zistíte, kto skutočne ste. Nikomu sa neprispôbujete, nerobíte kompromisy, pripravujete si program, trávite voľný čas po svojom. Zisťujete, že si vystačíte. A to je fajn pocit. Iste, nechcete byť sama celý život, ale prestáva to byť vašou nočnou morou. Život funguje aj počas single obdobia.

Máte čas na priateĺov, pretože máte dosť voľného času, aby ste si kamarátske vzťahy skutočne pestovali. Okolo vás je zrazu dosť príjemných ľudí, s ktorými vás baví tráviť čas. Ste otvorenejšia novým priateľstvám, nerobí vám problém niekam si vyraziť len tak, bez toho, aby ste museli mať „garde“. Stali ste sa odvážnejšou, otvorenejšou a priateľskejšou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #single #dvadsiatnička #poučenie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...