Vaša kamarátka má nového chlapa! Prečo sa netešíte?

Pod vplyvom absolútneho omámenia láskou vašu kamarátku nespoznávate.

30.06.2015 11:00
kamarátky, hádka Foto:
Zrazu je medzi vami všetko inak.
debata

A opäť je to tu! Vaša najlepšia kamarátka je čerstvo a šialene zamilovaná. Po jej boku je už pár týždňov nový chlap a vy sa nestačíte čudovať. Iste, lásku jej prajete, ale v duchu sa pýtate: „Čo sa s ňou stalo?“

Aj vy sa pozastavujete nad týmito novinkami?

On je stále s vami. Chvíle, ktoré patrili len vám dvom sú preč, teraz ste na všetko traja. Žiadne ženské témy, žiadne tajnosti, žiadne chichotanie či nákupy.

Vždy, keď mu pred vami povie nejakou milou zdrobneninou, máte chuť vraždiť. Alebo prinajmenšom nahlas zakričať: „Haló, už nemáš pätnásť“.

Tou najhoršou vecou pre vašu naj kamarátku je zrazu single stav. Ani si pritom neuvedomuje, že práve vy ste jednou zo single žien. Po jej monológoch okamžite nadobudnete pocit, že ako single v tomto svete nemáte miesto.

Prečo v komunikácii s vami používa ľútostivý tón? Nepáči sa vám to. OK, ste momentálne bez chlapa, ale nijako špeciálne vás to neubíja. Tak na čo z jej strany tá ľútosť? Ste už veľká, dokážete žiť aj sama.

A je to tu zasa! Rande vo štvorici. Ona, na vlne absolútnej omámenosti, je presvedčená, že akýkoľvej single kamarát jej chlapa je pre vás tým najvhodnejším mu­žom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #single #kamarátky

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...