Viete nájsť svoju orgazmickú polohu?

Je to trochu ako hľadať ihlu v kope sena, no ak ju raz nájdete, ste vynikajúco vybavená na celý sexuálny život.

29.06.2015 09:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Komunikácia v milostnej oblasti je dôležitejšia ako čokoľvek ostatné.
debata

Niektoré ženy sa k nej však nikdy nedopracujú, pretože rezignujú na pokusy po pár omyloch. So zmenou chlapa často príde aj zmena v posteli, no tie, čo poznajú správne postupy, dosiahnu želané variácie v posteli rýchlejšie ako ostatné.

Kúsok od centra rozkoše

Celý život preležať na chrbte a patriť k tým, čo považujú sex za partnerskú povinnosť, skutočne nie je bohvie čo. Pritom od skutočnej sexuálnej slasti vás delí len niekoľko milimetrov. Ženská vagína má schopnosť vtiahnuť vás do raja, ibaže je potrebné, aby ste aktivovali tie správne linky.

Iný muž, iný penis

Sme ľudia, ale každý sme iný. Ako je každá ženská vagína originál, tak nenájdeme ani dvoch mužov s rovnakým penisom. To znamená, že ak mužovi fungovali niektoré techniky pri bývalej, u vás to nemusí ani zavoňať blahom. Rovnako aj pre ženy platí, že so zmenou partnera sa zmenia aj orgazmické polohy a spôsob, aký ich uspokojí.

Zamerajte sa na klitoris

Je strojcom každej rozkoše a preto pri zmenách polohy, alebo pri hľadaní cesty pôžitku, ho zapojte do hry. Nie je hanba, ak si na začiatku pomôžete prstami, neskôr sa s partnerom zladíte tak, aby vám dokázal pri vnikaní aj jemne trieť tento gombík slasti.

Aktivujte G bod

Je to miesto približne dva centimetre za vchodom do pošvy. Veľa žien hovorí, že práve toto miesto, ak naň naráža partner pri súloži, je záruky vyvrcholenia. Netreba, aby do vás vnikal čo najhlbšie. Stačí sa zamerať na správne miesto. Zapojíte ho do hry jednoducho. Stačí malý vankúšik pod zadočkom pri klasickom misionárovi. Potom už ľahko zistíte, v ktorej polohe sa zapojí a kedy nie.

Inšpirujte sa masturbáciou

Na to, aby vás mohol dokonale upokojiť partner, musíte to zvládnuť dokonale sama. Ak viete, kde presne zamieriť, aby ste zacítili rozkoš, ste na dobrej ceste. Potom už len otvoriť knihu so sexuálnymi polohami a zamerať sa na tie, v ktorých by mohli byť v centre pozornosti práve vaše orgazmické body. Prichádza na rad testovanie, skúšanie a zaslúžené potešenie.

Nevzdávajte sa

Môžete mať polohu jednu, ktorou zakončíte každé milovanie, alebo aj viacero. Všetko záleží len na vašej kreativite a schopnosti komunikovať s partnerom. Nielen o uhle, polohe hĺbke vniknutia, ale aj rýchlosti, intenzite a všetkom, o čom máte pocit, že zvýši vašu rozkoš. Komunikácia v milostnej oblasti je dôležitejšia ako čokoľvek ostatné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne polohy #orgazmus #rozkoš

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...