Ako dosiahnuť viacnásobný orgazmus? Čítajte!

Čo by ste niekedy dali aspoň za jeden a zrazu máte návod, ako vyvrcholiť dobre, rýchlo a viac ráz po sebe.

26.06.2015 16:40
Menej sexu, viac orgazmu? Dá sa to! Foto:
Viacnásobný orgazmus? Dá sa to!
debata (1)

Je to šťastný deň pre váš sexuálny život. No a keďže v závislosti od uspokojenia partnerky hodnotia kvalitu sexu aj muži, nebudete jediná, kto sa bude z multiorgazmov te­šiť.

Dar prírody

Aj muži by mali schopnosť dosahovať viacnásobný orgazmus, keby nemali penis, ktorý po ejakulácii ochabne. Ženám neochabne po vyvrcholení žiadna časť tela a preto sa v rozkoši môžu uchádzať o dupľu. Bol by hriech tento dar prírody nechať nevyužitý.

Dobrá poloha a technika

Viacnásobný orgazmus pri prvom sexe a neznámym milencom, to je rovnaké náhoda, ako nájsť štvorlístok na basketbalovom ihrisku. Viacnásobný orgazmus je jednoducho pre zohraté páry a tých, čo sa viac poznajú. Nájdite si polohu pri orálnom, či klasickom sexe, v ktorej, ako sa to hovorí, svete na správnej ceste. Potom je dôležité ich postupne po sebe striedať a po prvom vyvrcholení neprestať. Je to vlastne princíp odpozorovaný zo ženskej masturbácie, kedy ženy dráždia svoje najcitlivejšie body zas a znova.

Ustrážte si emócie

Ak by to bolo len o technike, je to jednoduché. Veľkú úlohu vo svete orgazmu zohrávajú však emócie. Najvyšší počet orgazmických opakovaní dosahovali ženy, ktoré boli partnerovi úplne oddané, milovali ho a tešili sa z jeho tela, nehy, spoločnej lásky. Zvyk, rutina a dôraz na manželské povinnosti orgazmu neprajú.

Nestraťte kontakt

Nedovoľte partnerovi, aby s vami prestal, ak ste sa vyšvihli na vrchol. Milovanie musí zjemniť, znežniť, ubrať na intenzite, ale neprestať. Po rýchlych vniknutiach sa vyžadujú pomalé pohyby, láskanie, hra jazykom, či striedanie plytkých a hlbokých vniknutí. Tak bude orgazmus pomaly dospievať a zároveň sa pripravovať ďalšia vlna.

Dýchajte hlboko

Pri vzrušení a sťahoch vagíny je tendencia dýchať rýchlo a plytko. Prehĺbte dýchanie a uvidíte, že váš orgazmus bude nielen lepší, ale zároveň nebudete v takom kŕči, aby nebolo možné plynule pokračovať v dráždení a dosiahnuť orgazmus ďalší.

Vezmite spravodlivosť do vlastných rúk

Vôbec sa toho neobávajte. Pomôžte si rukami. Pokojne pri samotnom dráždení partnerom, alebo aj len tak, ak už partner leží slasťou upokojený vedľa vás, no vám sa ešte žiada pokračovať. Ako malý bonus uvedieme, že muži považujú ženskú masturbácii, za niečo extrémne vzrušujúce, takže je vcelku možné, kým sa druhý, či tretí raz upokojíte sama, partner bude opäť pripravený, aby ďalšie kolo bolo v jeho réžii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #orgazmus #dosiahnutie #méta #viacnásobný

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...