Hurá, on je single! A potom príde vytriezvenie

Vaše šťastie, že ste konečne našli nezadaného fešáka, netrvá dlho.

23.06.2015 15:00
rande, žena, muž Foto:
Vaše nadšenie sa vytratilo?
debata

Neveríte vlastnému šťastiu. Konečne ste natrafili na muža, ktorý je vo vašom veku, vyzerá super, má spôsoby a čo je najdôležitejšie, nemá manželu a dokonca ani stálu partnerku. Je single! Skáčete od šťastia.

Po niekoľkých rande vaše nadšenie zo single chlapa začína stagnovať. A postupne zisťujete, že až také terno to po jeho boku teda nie je. Aké nedostatky postupne odhaľujete? Prečo s ním žiadna žena nevydržala?

Absolútne nepoužiteľný pre život… Iste, o všetkom vie teoretizovať priam donekonečna. Keď však príde na realitu, je celkom mimo. Má zlú prácu, s ktorou je navyše nespokojný. Na krku má niekoľko pôžičiek, pretože si nechal „dobre“ poradiť, celkom bez okolkov využíva starostlivosť rodičov, za ktorú neponúka vôbec nič… A vy sa mu páčite. Vidí vo vás šancu, ktorú chce využiť. Máte svoj byt aj auto, viete zariadiť plno vecí a túžite po chlapovi. Ale naozaj akomkoľvek?

Iný prípad? Presný opak toho predošlého. Úspešný, zabezpečený, fešák. Má to len jednu chybičku. Jeho sebavedomie je také preexponované, že žiadna, ale naozaj žiadna žena mu nie je dosť dobrá. Celkom otvorene vás upozorní na vaše nedostatky, s ktorými, ak teda chcete byť s ním, musíte niečo robiť. Očakáva dokonalosť a maximálnu mieru prispôsobenia sa. Pozor! Nech by ste sa akokoľvek snažili, spokojný s vami nebude nikdy! A dá vám to jasne najavo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #omyl #single #partner #šťastie

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...