Žena v znamení raka: Nenechá deti vyletieť z hniezda

Ústredným slovom pre ľudí, ktorí oslavujú narodeniny od 22.júna do 22.júla, je rodina. Bez nej, ako sa vraví, "nie sú živí".

24.06.2015 09:00
debata
Žena v znamení raka je náladová. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie raka Žena v znamení raka je náladová.

Zmysel života

Rodina je pre celé znamenie raka, nielen ženy, zmyslom života. Dievčatá narodené v tomto znamení sa už v detstve hrajú na mamičku, otecka a detičky. Častejšie, ako deti narodené v ostatných znameniach. Snívajú o tom, že raz budú naozaj kočíkovať a budú mať skutočne veľa detí a veľkú rodinu. V tomto znamení sa tým pádom rodí menej kariéristiek a viac žien, ktoré by chceli zasvätiť život rodine. Pracovať (ak musia), tak len niekde v blízkosti domova.

Trochu hysterická

Pár slov k tomu, aká žena v znamení raka je. Spoznáte ju podľa toho, že je dosť náladová. Rýchlo strieda nálady, nachádza sa medzi nimi celá škála rôznych „odtieňov“, hystéria tam patrí tiež. Ako matke jej však nemožno nič vyčítať. Jej deti budú šťastné a manžel tiež. Žena v znamení raka je dobrá gazdinka. Postará sa o to, aby deti priťahovala domov vôňa štrúdle, zabezpečí aj pokoj bez hádok. V zime krb, v lete bazén na terase. Doma musí byť najlepšie!

Deti v pasci

Ale! Žena v znamení raka by mala vedieť, kedy stačilo. Jej deti potrebujú voľnosť a slobodu. Ona by bola najradšej, keby ich mala doma navždy. Mylne si vysvetľuje, že práve toto je láska, tá starostlivosť, ktorú im poskytuje nonstop od bábätka až po starobu. Namiesto toho, aby ich už v detstve viedla k samostatnosti, robí všetko za nich, čím si ich podvedome k sebe púta. A to je choré. Jej deti ostanú poznačené, ak si mama v znamení raka neuvedomí, že im tým naopak veľmi ubližuje. Ony potrebujú podobne ako všetci ostatní, vyletieť z hniezda.

Matka namiesto partnerky

Chyby však týmto silným materinským pudom môže narobiť práve v manželstve. Úlohu matky si totiž vysvetľuje po svojom. Aká je dobrá matka, taká je zlá partnerka. Nie každému mužovi postačí, že sa jeho žena dobre postará o deti. Vo svojej žene by rád videl partnerku, nie matku – tú už jednu má a miluje ju nadovšetko. V úlohe partnerky je žena v znamení raka slabá, a preto častokrát od nej zdesení muži utekajú. Mužovi navarí, napečie, operie, pritúli si ho, keď trpí… Ale jej muž častokrát potrebuje niečo iné. On nechce byť jej dieťaťom. Preboha, len to nie.

Je kreatívna

Aby sme povedali o žene v znamení raka ešte niečo pozitívne, je veľmi kreatívna. A to je práve to, na čom by mala stavať a čomu venovať viac pozornosti. Má rada domov? V poriadku, nech ho teda zútulňuje. Veľa ľudí to ocení, pretože skutočne má vkus a ľudí, ktorí vstúpia do jej príbytku, častokrát obleje vlna šťastia. Takto si mnohí predstavujú domov. Okrem toho však ženy v znamení raka vynikajú aj v maľovaní či v spievaní. Mohla by dokonca aj písať rodinnú kroniku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Sloboda #domov #matka #kreativita #znamenie rak #hystéria

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...