Vedľajšie účinky sexu, o ktorých sa nehovorí!

Sex považujeme za rozkoš bez následkov. Ak teda opomenieme hrozbu neželaného rodičovstva. Aj sexuálna aktivita však môže mať následky, ktoré nie sú tak príjemné, ako prežívaný orgazmus.

19.06.2015 07:00
sex, vzťah, problém Foto:
Príliš veľa horlivého sexu môže smerovať do ordinácie praktického lekára.
debata (1)

Bez ohľadu na to, či máte nového milenca, alebo starého harcovníka, z vedľajších účinkov sa zrejme nevyzujete a preto je dobré sa na ne pripraviť.

Vaginálne „prdenie“

Ste v tom najlepšom a zrazu to príde. Zvuk, ako keď si poriadne štipľavo uľavíte, no ste si istá, že črevá ste udržali pod kontrolou. Prdenie z vagíny skôr či neskôr prekvapí každú ženu. Nie je to nič príjemné, ale netreba z toho robiť tragédiu. Vzduch z vagíny sa potrebuje dostať von. Tento neželaný zvukový efekt sa obvykle dostaví pri súloži odzadu a pri vášnivom prirážaní, keď partner vychádza von z pošvy a znova dnu. Eliminujte tieto faktory a vaše vzdychy nebude nič rušiť.

Ženská ejakulácia

Pre niektoré ženy nie je ejakulácia dôvodom na radosť, ale na ostych a hanbu. Hovorí sa, že každá žena dokáže ejakulovať, ale v praxi ich je minimum, ktorým sa to podarí. Ide o striekanie, či vytekanie čírej až belavej tekutiny. Obvykle sa dostavuje tesne pred vyvrcholením vďaka dráždeniu bodov v okolí močovej rúry. Mokrý orgazmus je však dôvod skôr na radosť ako ostych.

Zničené telo

Sex z dlhodobého hľadiska telu prospieva, ale okamžite po výkone nie ste práve najkrajšia. Môže za to koktail hormónov, ktorý vás doslova naburcoval a telo hlási stav pohotovosti. Rovnako, akoby ste odbehli desať kilometrov. Ani vtedy nevyzeráte na vrchole atraktivity. Mozgové centrá pre rozkoš naplnia telo hormónmi, ktoré vás zbavia stresu, ale zároveň pripravia bunky na odpočinok. Preto sa sex považuje aj za veľmi účinný liek proti nespavosti.

Choroba medových týždňov

Príliš veľa horlivého sexu môže smerovať do ordinácie praktického lekára. Bežne sa o zápale močového mechúra totiž hovorí ako o chorobe medových týždňov. Sex nesmierne uľahčuje prienik baktérií z pošvy aj konečníka do močovej trubice, kde spôsobujú zápaly. Neblahým vedľajším účinkom sa dá predísť vysokou mierou hygieny u oboch partnerov a pravidlom, že sa po sexe vždy vymočíte. Napriek tomu zamilované dvojice vedia, že rezanie na toalete je daň za chvíle omamnej rozkoše.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ejakulácia #orgazmus #sexuálny problém

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...