Dvíha činky alebo bicykluje? Šport o ňom prezradí, aký je

Váš nový objav sa vo voľnom čase venuje športu? Čo o ňom prezradí jeho záľuba?

16.06.2015 11:00
muž, svaly, posilňovňa Foto:
Cvičí váš drahý v posilňovni?
debata

Bežec
Hoci rande môže o pol hodinky z čista jasna posunúť, pretože chcel odbehnúť ešte zopár kôl okolo ihriska, to, že behá, vám hraje do karát. Žiaden stres, je uvoľnený a v pohode, má za sebou svoju „dávku“ športu. Ak mu dovolíte behať, čo mu nohy stačia, profitovať z toho budete obaja.

Surfer
V našich končinách naňho zrejme nenatrafíte, ale keďže sa blíži leto, v niektorej dovolenkovej destinácii sa vám môže pripliesť do cesty. Surfer je veĺký pôžitkár. Rovnako, ako si vychutnáva vlny, vychutnáva si aj život, sex a lásku. Niet divu, že sa ženám pri nich okamžite podlamujú kolená.

Golfista
Individualista! Má svoj svet, v ktorom platia jasné pravidlá. Sebe venuje viac času ako by vás tešilo. Na druhej strane, vie ženu očariť. Nielen svojím správaním, vyjadrovaním či presne mierenými lichôtkami. Jednoducho celou svojou osobnosťou.

Futbalista
Je to parťák, s ktorým je zábava. Má fajn partiu, nikdy nie je sám, ľudia ho vyhľadávajú. Ak vás pozve do svojho sveta, berte to! Nebudete sa nudiť, možno len občas na kamarátskych zápasoch, kedy budete vášmu drahému „fandiť“ v hľadisku.

„Fitnesák“
Často pozoruje svoje svaly, dáva si pozor na stravu, má svoj režim. Možno je trocha viac zahladený do seba, ale ak ho pri tomto jeho koníčku budete náležite podporovať a zároveň obdivovať jeho pokroky, jeho srdce vám zostane verné. Je disciplinovaný a ide za svojím cieľom.

Cyklista
Jeho bicykel je vzácnosť, o ktorú sa strará, hýčka ju, vylepšuje… Väčšinu svojich voľných chvíľ šliape do pedálov a myslí na to, ako prekonať svoje limity. Pozor! Je trocha egoista a spoločné zážitky budete musieť spájať aj s jeho láskou – bicyklom. Ak ste však podobne naladená, neváhajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #fitness #šport #cyklista #surfer

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...