5 znamení, že určite nechodíte s tým pravým

Radi by ste poznali odpoveď na otázku, či ten s kým sa vodíte za ruku, je muž, čo by vás mohol doviesť nielen pred oltár, ale k šťastnému životu?

13.06.2015 11:12
nevera, vzťah, láska Foto:
Ak žiarlivosť zatieňuje lásku, niečo nie je správne.
debata

Niektoré indície vedia racionálne naznačiť, či srdce ťahá za kratší koniec a skôr či neskôr sa popáli. Alebo vám vybralo toho pána pravého a dokonalého.

Žiada zmenu

Spolunažívanie, láska, šťastné partnerstvo si vyžadujú obrúsiť hrany, ale rozhodne to nie je o tom, že sa budete meniť. Nie je správne ani robiť kompromisy, keďže pri nich je každá strana tak trochu nespokojná. Čím viac kompromisov, tým chladnejší vzťah. Ak máte pocit, že váš vzťah je o obchode, lavírovaní kto čo spraví, kto čo získa a obetuje, zložte karty. Nie ste predsa burzová maklérka, iba žena, ktorá chce milovať a byť milovaná.

Sex je trest

Neklape to, skôr iba vŕzga. Sexu chýba vášeň, je to ako jesť na raňajky suchý chlieb, lebo nič iné nie je. Milujete sa, ale len čo skončíte v posteli, viete, aké by to mohlo byť skvelé, ale nie je. Na sexe vzťah stavať netreba, je len akousi špičkou ľadovca. Lenže stroskotať na ňom môže celá loď vašej lásky. Ak vám to v posteli neklape, skôr či neskôr niekto podvedie. A to nie je práve znak dokonalého páru.

Rôzni ako oheň a voda

Na začiatku je to vášeň, fascinácia, ale nakoniec zisťujete, že nemôžete byť obaja šťastní na jednom mieste. Rozdielnosť je sexi, keď sa dopĺňate, nie vtedy, keď si neviete vybrať dovolenku, večerný program, sexuálne dobrodružstvá, záľuby, akosi nič. Čo by vás malo spájať, to vás rozdeľuje. Ostáva jediné. Zamávajte si na rozlúčku.

Okolie vám protirečí

Niekedy si ľudia, ktorí vás poznajú, zvyknú všimnúť viac, ako človek zasiahnutý amorovým šípom. Ak vás od partnera odhovára jedna kamarátka, je to len jej pohľad na vec, ak aj druhá, možno by toho vášho chcela zákerne pre seba. Ak však zlovestné predpovede prichádzajú takmer od každého, aj od tých, ktorí nemajú dôvod vám chcieť zle, radšej skúste na veci pozrieť bez ružových okuliarov a možno uvidíte aj to, čo ste nechceli.

Žiarlivosť

Jej malá kvapka dá vzťahu pocit, že ste pre partnera dôležitá. No ak žiarlivosť zatieňuje aj lásku k vám, niečo nie je správne. So žiarlivcom ukončíte plány na budúcnosť vo vlastnom záujme. Prehnaná žiarlivosť vám nedá dýchať a darmo si myslíte, že partnerovi k žiarlivosti predsa nebudete dávať dôvody. Pravý žiarlivec si ich vždy nájde aj sám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #žiarlivosť #rozdielnosť

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...