Single muž nad štyridsať? Zázraky nečakajte

Potešíte sa... Naozaj má po štyridsiatke, je voľný a túži po vzťahu. Znie to lákavo, ale keď príde na "lámanie chleba", vykľuje sa niektorý z týchto typov:

15.06.2015 15:00
rande, posedenie Foto:
Máte priveľké očakávania?
debata

Typ: samotár

Hoci tvrdí, že túži po žene svojho života a je ochotný pre ňu urobiť všetko, skutočnosť je trocha iná. Doteraz vydržal sám a zrejme len on sám vie, prečo. Svoje zvyky mení veľmi nerád, má svoje pohodlie, stereotyp, ktorý mu vyhovuje. Iste, chcel by niekoho, ale zároveň očakáva, že ten niekto sa mu prispôsobí. Vo všetkom.

Typ: dobrodruh

Prešiel celý svet, je to muž ošĺahaný životom, sexi, príjemný, zvodný. A hoci povie: „rád by som sa usadil“, zrejme si to celkom reálne nevie ani predstaviť. O pár mesiacov ho jeho túlavé topánky budú volať opäť na cesty a vy, ako manželka dobrodruha, budete odsúdená do pozície večnej čakateľky.

Typ: sklamaný životom

Na konte má niekoľko vzťahov, ale ani jedem mu nevyšiel. Teraz je opät single, po náročnom rozchode, o ktorom vám podrobne porozpráva. Je to typ večne smutný či nahnevaný, ktorého na svete rozčuľuje úplne všetko. A to je ten hlavný dôvod, prečo si neudrží žiadnu ženu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #single #chlap #štyridsať

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...