Príručka erotických polôh do auta

Leto, slnko, výlety. Okrem mapy treba do auta pribaliť aj príručku vhodných sexuálnych polôh.

12.06.2015 07:00
žena, auto, parkovanie Foto:
Sex v aute je to správne letné erotické osvieženie.
debata (4)

Dodá vašim cestám správne pikantný nádych. Sex patrí ku každému ročnému obdobiu, no počas letných dní je dobré opustiť stereotyp postele a vydať sa za poznaním.

Sex v aute nie je len pre tínedžerov

Nízkonákladové americké komédie sa podpísali na zlej povesti sexu v aute. Minimálne pohodlie, nevraživé prostredie a rýchle uspokojenie. Zabudnite na tento negatívny obraz. Predstave si možnosť oddávať sa láske na krásnych miestach, s unikátnymi výhľadmi. V relatívnom bezpečí, ale predsa tak trochu v dobrodružnom exteriéri. S polohami, ktoré nie sú ani za mak nepohodlné. Hneď spoznáte, že je to správna cesta pre letné erotické osvieženie.

Car doggy style

Jednoduché, čarovné a pohodlné. Dokonca viac, ako doma na posteli. Stačí na zadnom sedadle zaujať pozíciu na štyroch, vypúliť zadoček a partner sa vás zmocní odzadu, zatiaľ čo stojí pri otvorených dverách. Pohodlné pre vás oboch. Nehovoriac o výhľade, ktorý máte, ak ste zastavili niekde na vyhliadke. Dvere zároveň z jednej strany dokonale kryjú vašu aktivitu. Tento spôsob milovania je najpraktickejší, keďže sa ani netreba vyzliekať, len stiahnuť to najdôležitejšie.

Jazdecká poloha

Do auta sa priam pýta. Muž sedí na zadnom sedadle a vy na neho vysadnete v sukni a bez nohavičiek. Pre prípadných zvedavcov ste len dvojica, ktorá si sedí v lone a užíva krásy okolitej prírody. To podstatné prikryje vaša sukňa. Nepohodlie? Vôbec žiadne.

Misionár trochu inak

Predné sedadlá sa dajú v aute sklápať tak, že sa na nich síce pohodlne nevyspíte, ale na dobrú súlož tento sklon dokonale pasuje. Zložte si sedadlo ako to najviac ide. Ľahnite si a zdvihnite nohy hore. Parter zaujme svoje miesto veľmi rýchlo a obratne. Pred milovaním je lepšie sa vyzuť. Aby neostali stopy topánok na čalúnenom strope. Inak je to poloha, pri ktorej prichádza vďaka vynikajúcej polohe bodu G veľmi rýchlo k vyvrcholeniu. Spokojní budete obaja.

Využite kapotu

Rozpálená ako vy. Bolo by škoda ostať len vo vnútri auta, keď môžete využiť aj jeho širokú kapotu. Nikomu netreba píliš hovoriť, ako na to. Stačí iba ľahnúť, obrátiť tvár k slnku a vychutnávať si lúče a hlboké partnerove prirážanie. Čo hreje lepšie? Už hádam len počúvať zurčanie potôčika kdesi v pozadí.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne polohy #erotika #sex v aute

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...