Neozýva sa? A vy si lámete hlavu, prečo

Veď vám bolo spolu tak dobre! Tak kde sa stala chyba?

10.06.2015 11:00
mobil, žena , čakanie Foto:
Čakáte a telefón mlčí?
debata

Čakáte ako na ihlách! Páči sa vám, bolo s ním super, smiali ste sa a napokon prisľúbil, že zavolá. Ale on mlčí… Po niekoľkých rande je ticho. Kde je dôvod?

Nie je z vás až taký paf, ako sa vám možno zdalo. Je zrejme len skvelý herec, ktorý si vaše stretnutia užíval, ale pravdu povediac, už ich má dosť. A za najprijateĺnejší spôsob považuje ten, že sa odmlčí. A zrejme dúfa, že pochopíte a necháte to tak. Nemá odvahu, aby vám povedal do očí, že jednoducho nemá chuť pokračovať.

Nie ste jeho jedinou! Aj to je jeden z dôvodov, prečo mu až tak veľmi nechýbate. Je to muž-lovec, ktorý má rozhodené siete na niekoľkých stranách. A zdá sa, že práve stretol niekoho, kto sa mu zdá byť zaujímavejší ako vy. To neznamená, že o pár dní či týždňov sa neozve s nejakou výhovorkou. Môže totiž zistiť, že nový objav nie je až taký super, ako si myslel. Potom je už len na vás, ako sa zachováte.

Zvažuje… Možno prežil veĺké sklamanie a vy sa mu naozaj páčite. Ale nie je si istý, či už chce vzťah. Možno vás nevníma ako ženu, ktorej by dokázal bezpodmienečne veriť. A tak sa môže stať, že to radšej vzdá, než by mal dokorán otvoriť srdce niekomu novému.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #rande #trápenie #dlhé čakanie

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...