Veci, ktoré môžete pre lepší sex spraviť už dnes

Nie zajtra, o týždeň, časom... Lepší sex chceme hneď, na počkanie, už túto noc, pretože obohraná platňa posteľnej symfónie je už nudná ako minuloročný hit leta.

07.06.2015 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Čo môžete urobiť dnes, neodkladajte na zajtra.
debata

Všetko sa dá, len treba chcieť. Ak čítate tieto riadky, je to prvý krok, aby bolo vaše milovanie lepšie ako včera…

Pohovorte si

Chcete predsa divoko sexovať a nie otvoriť debatný krúžok. O čom teda hovoríme? O rozhovore vzájomných fantázií. Mozog je najsilnejší sexuálny orgán. Niekedy ani netreba, aby sa veci stali skutočnými. Stačí dať mozgu predstavu, obraz, zážitok sexu snov a vaše telo začne brnieť na počkanie. Hovorte zmyselne, po čom túžite. Už to bude skvelá forma predohry. Navyše v ďalšom leveli môžete teóriu uviesť do praxe, pretože ste si na stôl vyložili karty. Už viete, čo druhého v realite vzrušuje.

Moment prekvapenia

Nečakajte a prekvapte svojho miláčika. Keď sa vráti obchodu, z práce, alebo len tak, keď vás príde pozrieť. Tepláky, nové šaty, to je všetko pekné. Ale čo tak iba ľahká blúzka, erotická bielizeň nechať si len nohavičky? Priame pozvanie do postele a vo vašich očiach bude k tomu čítať jediné: „Mám na teba chuť.“ Prečo je prekvapenie tak dobré? Mieša nečakanú situáciu, rozkoš, neistotu a sexepíl. Vzniká z toho erotický koktail s doslova filmovým erotickým nábojom.

Nechajte si čas na intimitu

Bude treba, aby ste zabudli, že zajtra sa vstáva do roboty, že máte rozrobené úlohy, alebo treba žehliť, navariť, učiť sa na štátnice… Zabudnite na čokoľvek. Doprajte si hodiny iba pre seba. V posteli sa môžete rozprávať, hladiť, škrabať sa po chrbte. Ste nahí, ste spolu, nikam sa neponáhľate a srdce vám bije jeden pre druhého. Prežite zážitok zo vzájomnej intimity, ktorá sa pre krátkosť času vytráca z milostného života. Ak ju vrátite tam, kam patrí, sex bude lepší. Nebude mu totiž chýbať to podstatné, ako sa moderne hovorí, ten správny erotický flow.

Začnite si dôverovať

Nie je to len sebaklam. Nehovoríme o štatistike, ale o istote. Každá jedna žena, ktorá si začala v posteli veriť, postrehla zlepšenie sexuálneho života. Postrehol ho dokonca aj partner. Verte si, že vaše telo je hodné obdivu, maznania, aj predvádzania. Partnera stále vzrušujete a čím budete vyzývavejšia a sebavedomejšia, tým vás bude viac hltať. Zmeniť postoj samej k sebe nie je záležitosť na jednu noc, ale začať s tým môžete už dnes. Sex bude o poznanie lepší, čo vás bude stimulovať pracovať na svojom sexuálnom sebavedomí aj na ďalej. Za tú rozkoš to stojí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #Vec #vylepšenie #čo spraviť

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....