Z akých detailov sa skladá dobrý sex

Obvykle ich prehliadame, hoci sú detaily v živote často to najpodstatnejšie.

05.06.2015 12:00
nohy, chodidlá, posteľ Foto:
Sex a jeho jednotlivé časti...
debata

Stačí zmeniť, alebo vyladiť maličkosť a všetko sa razom zmení. Nebyť detailistom v posteli znamená, skĺznuť do neosobného, tuctového a tak trochu neohrabaného sexu. Nič, čo by ste si skutočne užili.

Prostredie

Keď sa dvaja ľúbia, je to už len detail kde sa oddajú láske. V prvých týždňoch zamilovanosti prehliadame nielen detaily, ale aj chyby druhého, takže sex kdekoľvek je dobrý sex. S postupom času určite netreba zanevrieť na aranžovanie posteľnej atmosféry. Aranžujeme večere, oslavy, naše pracovné prostredie. Aranžujme aj milovanie. Občas to môže byť sviečka, niekedy vôňa, pridajte vábivé osvetlenie, afrodiziakum. Sú to maličkosti, ale zmenia pohľad na radovánky.

Dajte priestor štatistikám

Nie sú vždy smerodajné, ale fakt, že 80% žien si vybralo za ten najlepší priestor na milovanie práve posteľ, o niečom hovorí. Najlepší sex zažívame naozaj v posteli a s tým súhlasia ako muži, tak aj ženy. Nemajte príliš veľké očakávania z rôznych priestorov. Lepšie je staviť na osvedčený priestor a len ho trochu detailmi osviežiť. Prevratné novinky paradoxne neprinášajú enormné zlepšenie sexuálneho života. Do dokážu práve milé maličkosti.

Pohľad do očí

Najuspokojivejší sex pre oboch partnerov je v prípade, že si pozerajú do očí a vedia vnímať výraz tváre toho druhého pri orgazme. Sex, pri ktorom sa partneri vidia navzájom, označilo za najlepší takmer 100% respondentov.

Využite hormonálne cykly

Nemali by ste vynechať milovanie počas ovulácie. Vôbec pritom nemusíte poľovať po dieťati. Stačí sa spoľahnúť na poriadnu ochranu a aj sex cez ovuláciu ostane bez následkov. Je to však pár dní, počas ktorých je telo ženy otvorené nielen počatiu, ale aj výraznému sexuálnemu apetítu. To v preklade znamená, že si užijete omnoho viac, ako napríklad pred začiatkom menštruácie. Detail, pre ktorý sa oplatí chytiť do ruky menštruačný kalendár. Dajú sa z neho vyčítať zaujímavé informácie pre vylepšenie sexu.

Správne načasovanie

Ranný sex prináša obom partnerom viac potešenia, ako keď sa pustia do milovania po celom dni. Zároveň sa oplatí neprehliadnuť aj takú maličkosť, že v septembri a októbri sex viac chutí. Je to biologický pozostatok, kedy v prírode mali mláďatá počaté v zime a narodené do leta viac šancí na prežitie. Dnes z toho ostalo už len zvýšené potešenie. Zapamätajte si tento údaj a otestujte ho po lete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #detail #časť

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...