Dôvera po nevere? Treba si ju zaslúžiť

Vzťah môže existovať a rásť len na dôvere. Myslite na to.

05.06.2015 07:00
nezhody, kríza, partnerská kríza Foto:
Zožiera váš vzťah nedôvera?
debata

Máte za sebou pekné niekoľkotýždňové obdobie. Veľa ste spolu prežili, strávili ste víkend mimo mesta, smiali ste sa… Presne tak, ako kedysi. A predsa jeden z partnerov nie je až taký šťastný. Ovláda ho totiž nedôvera. Po zrade sa totiž dôvera rodí veľmi ťažko a pomaly.

Dôvera medzi partnermi je základ, na ktorom môže láska existovať a najmä rásť. Partner sa musí spoľahnúť na to, že ten druhý je tu preňho, že zostane a neurobí nič, čo by ohrozilo vzťah.

Šok príde v momente, kedy dôverujeme, no druhý partner nás „podrazí“. Nepríjemne a nečakane. Nevera je presne takýmto „podrazom“. Dôvera je razom fuč a nedá sa vrátiť ako mávnutím čarovného prútika. A hoci sa vinník veľmi snaží a robí všetko možné i nemožné, dôvera sa rodí pomaly.

Čo robiť? Ako opätovné spojenie medzi partnermi napraviť? Pomalými krokmi, ktoré tomu zranenému z páru ukážu, že neverník ho miluje. Že išlo len o zakopnutie, ktoré sa snaží odčiniť. A prím hrá trpezlivosť. Nervozita nie je na mieste, zranené srdce potrebuje čas na zotavenie sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #nevera #partner

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...