Horúce leto, horúci sex: Tri tipy, ako osviežiť váš milostný život!

Zdá sa, že leto sa už začalo. Horúce počasie nám vezme možno chuť do práce, ale určite nie na milovanie. Ako ho okoreniť?

04.06.2015 17:00
Milovanie pod holým nebom môže byť príjemným... Foto:
Milovanie pod holým nebom môže byť príjemným zážitkom.
debata

Počas horúcich dní, po ktorých nasledujú teplé noci môžete svojmu milostnému životu dopriať aj trochu osvieženia, ktoré by ešte nebolo realizovateľné pred pár týždňami. Ale horúce slnko všetko zmení. Čo teda vyskúšať?

Balkónové dobrodružstvo

Máte doma dostatočne veľký krytý balkón, respektíve takzvanú loggiu? A čo tak vyskúšať pod rúškom noci milovanie práve tam? Adrenalín z pocitu, že by vás mohli susedia či ľudia na ulici počuť, môže byť pre niekoho príliš nestráviteľný, ale vo veľa prípadoch sa ukáže, že to je pravá prísada na rozdúchanie vášne a prekvapivú rozkoš. Je len na vašej odvahe, na čo si trúfnete. Možno vás to tak prekvapí, že si milovanie strihnete aj počas bieleho dňa. To vám však odporúčame len v prípade, ak máte nepriehľadné zábradlie. Inak by vám mohla prísť do bytu zazvoniť aj policajná návšteva na popud nejakého pobúreného okoloidúceho.

Prechádzka lesom

Milovanie vo voľnej prírode odjakživa fascinuje najmä páry, ktoré sú ešte v prvotnom ošiali lásky a fyzickej túžby. Ale kto povedal, že si tieto časy nemôžete pripomenúť, aj keď ste s partnerom už pár rokov svoji? Ideálne je nájsť miesto, ktoré nepatrí medzi typické prechádzkové „chodníčky“. Vezmite si deku, prípadne aj vankúšiky. Alebo to spravte rýchlo. Možno aj postojačky, vášnivo a prekvapivo.

Ochrana so zakončením

Pred slnkom sa treba chrániť. Máte voľný víkend, ste doma sami na záhrade vášho rodinného domčeka či chaty. Susedov na dohľad niet. Tak poproste partnera počas vylihovania na slniečku, aby vám poriadne natrel celé telo. Ak to skúsi s olejom, klasické natieranie sa môže skončiť veľmi senzitívnou masážnou hrou. A od nej bude len kúsok k milovaniu. To napríklad môžete skúsiť v altánku!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #láska #teplo #milovanie #vášeň #tipy

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....