Muži prehovorili: Toto sú najhorúcejšie chvíle predohry

Chcete, aby bol pri vás vzrušený, ako pri žiadnej inej? Doprajte mu skvostné pocity a radosť z telesných rozkoší.

03.06.2015 17:00
Masáž Foto:
Masáž ako predohra funguje. Vyskúšajte takzvanú "nuru" masáž.
debata (1)

Stavte na chvíle, keď sa iskry menia na vatru a počas predohry partnera rozvášnite pomocou jednoduchých trikov až do príjemnej nepríčetnosti.

Objímanie nohami

Skutočne to milujú. Kde sa chlap cíti najlepšie? Predsa medzi ženskými nohami. Skúste ho nimi objať, pevne zovrieť, ale nielen v sexuálnej pozícii misionára. Objímte ho nohami okolo bokov v rámci predohry aj posediačky, stisnite ho medzi nimi. Ak nebudú len nahé, ale napríklad v podväzkoch, alebo samodržiacich pančuchách, jeho vzrušenie ešte vzrastie. Vysoké podpätky? Sú skvelé a pokojne môžete vyčleniť aj jedny topánky na erotické objímanie nohami.

Nehanebné zvádzanie

Muži sú radi alfa samci a rovnako radi sa vžijú do úlohy obete. Obete lásky, zvodnosti a sexu. Zvádzajte ho, doslova z neho strhnite šaty, bozkávajte ho červeným rúžom na tele. Buďte tou, z ktorej bude vyžarovať túžba po jeho tele. Bude horieť ako fakľa lásky. Na to môžete vziať jed. Takúto predohru a jej ozvláštnenie si jednoducho každý chlap obľúbi.

Autoerotická vsuvka

Muži milujú vizuálne podnety, divadlo, film, pohľad na akciu. Predohra nemusí byť len o tom, že je muž aktívny. Nechajte ho pokochať sa vašimi tvarmi a pohľadom, ako si sama spôsobíte príval rozkoše. Nevydrží dlho len nečinne prizerať, ale pridá sa k vám. No a vy mu zasa tak trochu inštruktážne ukážete ako to máte rada. Tomu sa vraví aj zabiť dve mucha jednou ranou.

Nuru masáž na domáci spôsob

Sú čoraz obľúbenejšie najmä medzi mužmi, pre ktorých je sex s prostitútkou nevera a ešte aj riziková. Nuru masáž si však doprajú. V skratke povedané, ide o kĺzanie dvoch nahých tiel po sebe. Evokuje obnovenie tokov energií, ale predovšetkým enormného vzrušenia. Je to príjemné aj medzi stabilnými partnermi. Skúste masáž telo na telo, hladkanie, maznanie, dotýkanie sa po celom tele celým telom. Takéto chvíle nehy a túlenia sú sexi nielen pre ženu, ale aj pre muža. Nie je totiž okamžite vyburcovaný do akcie a jeho libido, vášeň aj erekcia stúpajú postupne. Tým sa kulminuje a narastá extrémne vzrušenie. A vy máte okrem potešenia aj istotu, že si tento zážitok nedopraje s inou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muži #erotika #predohra #nuru masáž

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...