Muž v znamení blížencov sníva o sčítanej partnerke

Nepotrebuje vlastniť a s tým súvisiace: usadiť sa. Nepotrebuje to, je doma tam, kde sa práve nachádza.

09.06.2015 15:00
debata
Muž v znamení blížencov. Foto: SHUTTERSTOCK
blíženci Muž v znamení blížencov.

Obklopený ľuďmi

Kto chce s mužom v znamení blíženca žiť, musí ho (nielen) v tomto smere tolerovať. Blíženec je spoločenský tvor, s ktorým nie je nuda. Rád vás rýchlo ukáže rodičom a súrodencom, pretože nielenže sa rád pochváli, ale je skutočne rád obklopený ľuďmi. Nech sa tam tancuje, zabáva a hlavne veľa rozpráva. To má blíženec skutočne rád.

Stále v pohybe

Už v detstve je hyperaktívny a to mu ostane po celý život. Život blíženca, to je neustály pohyb (zaváňa to stresom, pozor!). Prísť z práce a vyložiť nohy na stôl a otvoriť pivko, to… nie je blíženec. Taký muž sa určite narodil v inom znamení. Blíženec, ak príde domov z práce, „zňucháva“ ďalšiu prácu. Čo-to opraviť, pokosiť, upratať, uvariť, jednoducho niečo „robiť“.

Až príliš komunikatívny

Muž narodený v druhej polovici mája a v prvej júnovej rád číta, vzdeláva sa, počúva múdrejších, skúsenejších. Bez mobilu a internetu by neprežil. Má všetky možné aplikácie, visí na všetkých možných sociálnych sieťach. Je dosť pravdepodobné, že vás stretol vďaka zoznamke. Samozrejme, internetovej. Pozerá aj televízor. Ale nie s cieľom vypnúť, ale čosi nové sa dozvedieť.

Ako to pôjde po masle?

Z tohto dôvodu sa rád vyskytuje v kaviarňach. Určite má svoju obľúbenú. Veď kaviareň – tam je okrem dobrej kávy aj veľa ruchu, podnetov, nových informácií. Tam je tiež doma. Ak blíženca ešte len chcete získať a neviete, ako naňho, určite to pôjde ako po masle práve cez komunikáciu. Takže žiadne žmurkanie, žiadne tajomstvá. Choďte na vec, komunikujte! Ukážte mu, že ste v tom zručná.

Zalovte v konkurencii

Ak by mal totiž tento zaujímavý muž vypísať kolónku v zoznamovacej agentúre, akú ženu hľadá, určite by odpovedal stručne a jasne: vzdelanú, múdru, komunikatívnu. Ženu, ktorá sa zaujíma o dianie doma aj vo svete. Ak ste pravý opak, zalovte radšej v „konkurencii“ iných znamení. Váš muž nech je radšej býk, prípadne panna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hyperaktivita #vzdelanie #spoločnosť #komunikácia #zoznamka #blíženci

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...