Čo robí muža skutočne atraktívnym?

Aké vlastnosti mu pomôžu k tomu, aby nás očaril?

22.05.2015 17:00
sexi chlap, romantik, zvodca Foto:
Čo na mužoch oceňujú ženy?
debata (1)

Zraniteľnosť

Áno, muži sú zraniteľní podobne ako ženy. Rozdiel je v tom, že túto črtu nedávajú verejne najavo. A preto, ak náhodou niektorý z „tvrdých“ chlapov ukáže niektorú zo svojich krehkých stránok, ženy okamžite zvolajú: „Aké milé!“

Štedrosť

Veľké srdce… Ale čo presne pod týmto opisom očakávame? Štedrosť a srdečnosť, ktorú z neho cítiť. Vidíte ju, keď sa baví s priateľmi v bare či s neznámymi ľuďmi na koncerte. Spozorujete ju aj vtedy, keď platí účet v reštaurácii. A aj v momente, keď vyberá darček pre svoju malú neter.

Vnútorná sila

Už vie, kto je, čo od života chce a čo považuje za dôležité. Nepodlieha „partii“ nebojí sa povedať svoj názor, hoci sa to práve „nehodí“. Neskrýva sa za výhovorky, ak stojí pred ťažkým rozhodnutím. je mužom v tom pravom slova zmysle.

Spoľahlivosť

V istom okamihu života to už očakávate. Muža, ktorý sľuby nerozdáva ako na bežiacom páse. Uvažuje, čo sľúbi a komu. A plní ich bez výhovoriek. je spoľahlivý a vy máte pocit, že by ste s ním mohli prežiť pekný život. Veríte jeho slovám a on sa vás snaží nesklamať.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #partner #ten pravý

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...