Sedem zásad ako uspieť na prvom rande. Dámy, toto musíte čítať!

Predpokladajme, že stále hľadáte lásku svojho života. Konečne je na obzore, dokonca sa schyľuje k prvému rande. Ako na ňom zabodovať?

24.05.2015 08:00
rande, žena, muž Foto:
Pozor, prvé rande by nemalo dopadnúť katastrofou. Ako na to?
debata

Britský denník Daily Mail spracoval tipy od navštevovaného webového portálu Singles Badge a tu je pár z tých, ktoré by ste určite mali nasledovať, ak chcete uspieť. A randiť s vaším vyvoleným znovu.

1. Neprežeňte to s výberom miesta

Namiesto zbytočne exotických či originálnych miest na prvé stretnutie si vystačíte s príjemným tichším barom či bistrom. Dôležité je môcť sa porozprávať a zároveň sa cítiť príjemne, akoby trochu domácky.

2. Oblečte sa komfortne

Samozrejme, nemáme na mysli, aby ste vybehli na rande v teplákoch. Ale obliecť si úzku sukňu, ktorú si stále budete ťahať smerom nadol a upravovať tiež nepôsobí najlepšie. Odev by mal byť nenútený, príjemný, jemne sexi, ale nie prehnaný.

3. Ak jete, objednávajte s rozumom

Pri rande v reštaurácii je dobré objednať si na konzumáciu jedlo, ktoré sa dobre je a dá sa pri tom rozprávať. Vyhnite sa niečomu, čo musíte jesť rukami a budete celá umastená. Ryba je v poriadku, ale voľte radšej jemnejšie druhy – veď čo ak prídu na rad aj bozky po večeri?

4. Telefonujte len výnimočne

Mobil na stôl počas rande nepatrí. A už vôbec nie prezeranie si esemesiek, Facebooku či kontrolovanie správ. Odpovedajte len v prípade nutnosti. Nastavte si zvonenie na tichý režim a mobil kontrolujte na WC. Podobné, samozrejme, „žiadajte“ aj od partnera.

5. Ako sedieť?

Odborníci odporúčajú sadnúť si do pravého uhla. Vtedy sa totiž dokážete pozerať na seba, ale zároveň občas prebehnúť pohľadom aj po miestnosti. Ste si fyzicky bližšie, ale zároveň máte priestor.

6. Účet na polovicu

Reálne ho naozaj nemusíte platiť, ale ponúknuť mužovi, že polovicu zaplatíte je úplne v poriadku. Ba priam vítané. Moderný muž to ocení a je vysoko pravdepodobné, že zaplatí celé napriek ponuke. Druhá vec je, že sa nehádajte, ak účet ponúkne zaplatiť. Pokiaľ pokračujete ďalej, môžete ho pozvať napríklad na zmrzlinu či dezert.

7. Kontakt po rande

Nebojte sa napísať prvá. Stačí poďakovanie za príjemne strávený čas a večer. Na odpoveď si však počkajte a nebuďte agresívna v písaní ďalších a ďalších správ. Čas ukáže, ako sa situácia vyvinie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #správanie #pravidlá #prvé

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...