Žena v znamení blížencov: Rýchlo ju omrzia veci aj muži

Na muža pôjde svojím intelektom. Kto pre to nebude mať pochopenia, smola. Nájde sa ďalší, ktorý ju bude s polootvorenými ústami počúvať. Ten bude jej.

22.05.2015 09:00
debata (1)
Žena v znamení blížencov neznáša nudu. Záľuby... Foto: SHUTTERSTOCK
blíženci Žena v znamení blížencov neznáša nudu. Záľuby rýchlo strieda.

Rovnocennou partnerkou

Žena v znamení blížencov sa totiž nenarodila na to, aby používala na muža svoje zbrane. Nechce sa obliekať ani do romantických šatočiek, ani „držať hubu a krok“. V debate chce byť svojmu vyvolenému rovnocennou partnerkou. Šance majú všetci muži, ktorý v žene hľadajú aj svoju priateľku, spriaznenú dušu. Nenechá sa tiež od nikoho živiť, je to veľmi samostatný tvor. Aj to mnohých mužov poteší.

Dve tváre

Blíženci sú dvaja a preto aj žena narodená v druhej polovici mája a prvej júnovej, bude mať dve tváre. A podobne ako muž narodený v tomto znamení, aj ona sa sotva uspokojí s jedným mužom. Ak ho omrzí (čo hrozí!), rýchlo ho bude chcieť vymeniť za druhého. Jej prelietavosť nemá konca kraja a každý muž by si prial, aby sa to niekde pri ňom „zastavilo“. Rovnako nestála je táto žena aj v ostatných otázkach. Či už sa to týka pracovných alebo súkromných úspechov. Jej nevýhoda je, že všetko ju po chvíli začne baviť. A rýchlo sa vzdáva. Narobí jej to v živote veľa problémov, stratí preto mnoho priateľov…

Túži po slobode

Aj z tohto dôvodu má rada slobodu. Muž jej ju musí dopriať, ak chce s ňou žiť. Žiarlivý dostane kopačku po prvej otázke: Kde si bola tak dlho? Je to predsa jej vec. Nie je na reťazi, ale túži ako ostatné ženy po láske. A takto si ju určite nepredstavuje. Muž, ak si ju chce udržať, musí myslieť aj na ďalšiu vec. Ten, ktorý ju bude nudiť (s ktorým sa ona bude nudiť) a prenechá všetku iniciatívu len na nej, jej spôsobí veľa žiaľu. Ona nemá problém od neho utiecť, lebo aj tento dôvod je pre ňu vážny. Prečo by sa nad tým mala povzniesť? Ona chce predsa šťastný a naplnený život.

Privrieť jedno očko

Kľúč k tejto osôbke je nielen dať jej veľa voľnosti, ale podporovať všetky jej momentálne záľubky. A nevyjadrovať sa príliš k tomu, ak ju po chvíli omrzia. Tej najväčšej snáď ostane verná. Zmyslela si, že sa chce učiť po španielsky? Má to mať. Podporte ju, kúpte jej kurz, vezmite ju do Španielska na dovolenku. Len preboha nemajte hlúpe poznámky k tomu, že investovať do toho sa neoplatí – načo, keď aj tak sa onedlho vzdá. So ženou v znamení blížencov sa musíte naučiť privrieť jedno očko. Alebo jedno a druhé aspoň do polovice.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #Sloboda #iniciatíva #znamenie blížencov #intelekt #prelietavosť

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Nečakajte, že všetci zarábajú ako vy, prispôsobte sa aj...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vaše zdravie a šťastie.
Aj vy musíte dodržiavať určité pravidlá, aj čo...