Zbavte ho predčasnej ejakulácie

Vydrží kratšie, ako vám je milé? Aj žena má niekoľko možností, ako zbaviť partnera starostí, prečo má sex tak krátky.

15.05.2015 09:00
sex, vzťah, intimity, frustrácia Foto:
Prezervatív dokáže predĺžiť milostný zážitok.
debata

Ide síce o mužskú záležitosť, ale ako sa hovorí, žena má aj nepoznané schopnosti.

Technika štart – stop

Podobá sa prerušovanej súloži, ale jej cieľom je predovšetkým partnera navyknúť na pocity byť v ženskej vagíne. Ide o spôsob vhodný predovšetkým pre mladých milencov, ktorí so sexom začínajú a majú pocit explózie už keď si frajerka dá dole podprsenku. Predlžujte pomaly pobyt partnera vo vnútri. Skúste eliminovať pohyb. Zovrite partnera vaginálnymi svalmi a prerušujte klasickú súlož napríklad dráždením prstami alebo orálnymi hrami. Partner si zvykne a za pár týždňov tréningu vydrží presne toľko, ako je treba, aj o niečo dlhšie.

Jedlo pre dlhší sex

Cez žalúdok ide nielen láska, ale aj sex. Zvyčajne sa hovorí o jedlách ako afrodiziaku, ale to musíte pri snahách o oddialenie ejakulácie z jedálnička prirodzene vynechať. Štúdie ukázali, že muži štíhlejší vydržia v posteli dlhšie. Zároveň menej mäsa a viac zeleniny a ovocia dáva mužom možnosť užiť si sex tak dlho, ako sami chcú a majú svoju ejakuláciu ako sa hovorí pod kontrolou. Vedia svoj orgazmus časovať aj ovládať. Pred nocou plnou vášne určite stavte na ľahšie stráviteľné pokrmy bez mäsa.

Aplikujte prezervatív

Veľmi účinný spôsob ochrany pred otehotnením, ochorením, ale aj vynikajúca erotické hra na predĺženie milostného zážitku. Nasaďte partnerovi prezervatív pusou, pohrajte sa s farbami aj príchuťami. Už sám o sebe prezervatív jemne znecitliví penis, vďaka čomu partner vydrží dlhšie. Pre rýchlostných rekordérov sú aj prezervatívy, ktoré vďaka špeciálnej emulzii zabraňujú rýchlemu vyvrcholeniu.

Striedajte polohy

Aj taká maličkosť ako vystriedanie viacerých polôh dokáže divy. V prvom rade sa preruší dráždenie a pri zmene polohy prichádza k zmene stimulácie, čo má na oddialenie ejakulácie blahodárny vplyv. Ak ho popri zmenách naučíte používať miesto plytkého dýchania pomalé a hlboké, uvidíte, že po krátkom tréningu partner vydrží naozaj dlho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #ejakulácia #prezervatív #dlhší sex

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...