Čítame v chlapoch: Robí mu sex s vami skutočne dobre?

Sex a dobrý sex je jazýčkom na váhach, ktorý delí mužov na verných a tých, čo na vernosť rezignovali. Nečakajte, kým sa nespokojnosť hmatateľne prejaví. Naučte sa čítať v jeho gestách a tvári.

09.05.2015 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Výraz očí je dôležitým prejavom uspokojenia.
debata

Chce zapojiť viac zmyslov

Prvým a hlavným poznávacím znamením je, či s vami súloží, alebo sa miluje, či dáva do toho všetko, alebo ide ako na zotrvačník. V druhom prípade ide o klasické uspokojenie potrieb, ktoré je vždy príjemnejšie s vami, ako s rukou pod stolom a pusteným pornom. Ak ho sex s vami ale baví, je to o skutočnej slasti a nestačíte mu iba skúmanie penisom. Chce vás ovoniavať, ochutnávať, prechádza vám po tele jazykom aj nosom. Pokiaľ ho vaše telo baví po každej stránke, môžete byť výsostne spokojná.

Prejavy nielen medzi nohami

Stoporený penis je bežnou súčasťou sexu, no pri dobrom sexe sa do hry dostáva aj niečo iné. Všímajte si výraz jeho očí. Muži, ktorých sex s partnerkou baví, ich málokedy zatvárajú a už vonkoncom nie nadlho. Horí v nich rovnaká žiara, ako keď objavuje niečo, čo ho baví, alebo má tupý výraz známy zo sledovania televíznej reklamy? Oči sú veľmi dôležitým prvkom v tom, či ho milovanie napĺňa, alebo iba uspokojuje.

Nie je potichu

Za tie hlučnejšie sú samozrejme v posteli vždy ženy, ale aj muži, ktorí si naplno užívajú, vydávajú omnoho viac vzdychov ako keď iba dýchajú. Komunikuje s vami aj pomocou hlasiviek? Vtedy máte istotu, že je pre neho veľmi príjemné stráviť s vami niekoľko polôh.

Minimálne dve

Pri skvelom sexe muži vyskúšajú minimálne dve polohy. Ak idete od začiatku do konca v jednom rytme a v jednej polohe, partner sa ani nesnaží o zmenu, je to znak absolútnej rezignácie na väčšie potešenie s vami.

Zapája polohy, ktoré si viac užije

Aké to sú? Jednoducho tie, ktoré vás ukážu z viacerých strán. Muži milujú klasiku, lebo vám vidia do tváre, milujú polohu odzadu, pretože vtedy si užívajú váš zadok. Majú vás radi hore, pre ten pohyb, ktorý sa im páči. Čím viac polôh, v ktorých vás vidí pri súloži inak vyhľadáva, tým viac je s vami spokojný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nevera #sexuálne polohy #dobrý sex #zmyselnosť

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...