Spoznajte chvíle, keď sa pri sexe s vami nudí

Čím viac nudy v posteli poskytujete, tým sa priamo úmerne zvyšuje šanca, že vás muž podvedie. Aj chlapi sa totiž vedia pri milovaní pretvarovať, že ich to baví, ale do nekonečna im to nevydrží.

08.05.2015 08:00
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Pre muža nie je nič nudnejšie ako partnerka, ktorá sa tvári odovzdane.
debata (1)

Rovnaké polohy

Ako obohraná platňa, či opozeraný porno film. To, čo bolo kedysi pre muža vrcholom milostného zážitku, časom vyšumí do úplnej všednosti. Preto sa z roka na rok mení móda, automobily, dizajn bývania, aby neprišli chvíle letargie. V posteli pritom už možno niekoľko rokov spíte na vavrínoch a inovácie neprichádzajú Niekedy stačí zmeniť maličkosť a nudu zasa vystrieda nadšenie.

Rovnaké dotyky

Už akoby ste sa poznali. Pekne postupne. Najprv krk, potom ramená, hrudník, telo, siahnuť na penis. Máte to zakódované ako pohyby pri odchode z domu a už nemusíte kontrolovať, či ste vypli plyn? Pre partnera ste čisto nudná, hoci sa vám môže zdať, že to robíte stále profesionálnejšie.

Konzervatívny postoj

Zmena je život a zmena je aj láska. Láska musí rásť a sex sa musí vyvíjať. Preto je postoj, ktorý vás nenecháva tmárskou, a sem – tam umožní priniesť experimenty, vysoko cenený. Ako sa cíti muž, ktorý vie, že odmietnete vždy, keď príde s novinkou do postele? Nudí sa k smrti a s nudou chce zatočiť. S vami, alebo bez vás.

Odovzdaný výraz v tvári

Dobrý je úsmev, kŕč rozkoše, nadšenie, hoci aj závan bolesti ak skúšate sado – maso techniky. Pre muža nie je nič nudnejšie ako partnerka, ktorá sa tvári odovzdane. Radšej povedzte, že milovanie chcete odložiť, ako sa tváriť, že robíte partnerovi službu. Iba mu zbytočne pripomínate, že hoci mal v mladosti o sexe bujné predstavy, je to rovnako nudné ako jazda na dovolenku po diaľnici. Hoci na začiatku sa to zdalo zábavné.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #intimity #nevera #pretvárka #sexuálne techniky

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...