Sexuálne hračky za pár centov. Dokážu divy aj u vás v spálni

Nemusíte ísť do sex shopu, ani vyhadzovať peniaze za zbytočnosti na oživenie sexuálnych hier.

07.05.2015 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Rozpálené telá a ľad sú správne protiklady.
debata

Ako dobré gazdinky, tak aj dobré milenky vedia, že netreba majland, aby mohli partnera dokonale potešiť.

Silonky na scéne

Stačia aj tie, na ktorých sa vám pustil rýchlik a už si ich k sukni jednoducho nedáte. Partnerovi pri večernej hre takýto detail nevadí a dokonale ich zužitkujete. Ideálne sú samodržky, ale môžu byť aj klasické pančušky. Nechajte partnera sa s nimi pohrať, podráždite ho na ohanbí jemným silónom. Uvidíte okamžitú reakciu, erekciu a radosť z erotického osvieženia. Nechajte ho, nech ich roztrhá, pohrá sa s nimi podľa uváženia a až potom im zamávajte v smetnom koši.

Telové mlieko a olej

Používate ho bežne, ale spraviť z neho erotickú pomôcku dokážu len ženy, ktoré sexom a radosťou z neho priam dýchajú. Nenatierajte sa sama. Zverte opateru do rúk partnerovi. Lesklé a naolejované prsia a bradavky sú niečo, čo žiadneho chlapa nenechá chladného stáť v úzadí. Lesklé a namastené poprsie má veľkú charizmu. Nemali by ste ju podceňovať v rámci erotických hier ani intímnej predohry. Pre ešte intenzívnejšie prežívanie môžete použiť aj olejček.

Niečo z kuchyne

Nie je nič viac sexi, ako erotická hračka, ktorú z partnera doslova zlížete. Načo sú vám gély s príchuťou ovocia, alebo kakaa? Použite originál, skutočný med, jahody, šľahačku, džem, čo vám napadne. Jedenie z partnera je okúzľujúca technika, ktorú podceňujú len tí, čo ju neskúsili.

Kúsok ľadu

Na dobrý sex je skvelé mať mrazničku a k dispozícii kocky ľadu. Môžete nimi chladiť aj víno, ale vhodné je ich občas vytiahnuť a prejsť si po tele. Rozpálené telá a ľad sú správne protiklady, ktoré rozvibrujú podkožné nervy a začnú vysielať blažené signály. Je to ako spojiť oheň a vodu. Vzrušenie vystupňujete, stále sa hráte a nič za takéto dobrodružné praktiky ako z filmu neplatíte.

Mejkap

Trochu rúžu, mascary a tieňov obetujte a zvoľte výrazné líčenie do postele. Pár minút pred zrkadlom a môžete partnerovi osviežiť pohľad na vás. Výhodou mejkapu je, že môže byť jemný aj mierne vulgárny. Obe podoby mužov potešia, ak im ich predstavíte práve na vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne hry #sexuálne techniky

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...