Tesne pred rozchodom! A toto sa deje

Päť znakov, že rozchod je na spadnutie. On sa mení, vy čosi tušíte.

09.05.2015 14:00
láska, rozchod, žena Foto:
Už tušíte, že je koniec?
debata
  • Všetko je mu prednejšie ako vy. Práca, priatelia či dokonca jeho kolegovia majú pred vami prednosť. Vy prídete na rad až vtedy, ak mu náhodou zostane čas.
  • Nezaujíma ho, kde ste boli, ako ste prežili deň, čo vás potešilo či naopak, z čoho máte zlú náladu. Len sedí, sem-tam niečo povie, ale v podstate ste mu ľahostajná. A tento stav nastáva čoraz častejšie.
  • Už má akosi priveľa tajomstiev. Na priame otázky odpovie nevrlo, keď sa pýtate, kto mu volal alebo s kým bol, hneď ide do útoku. Pritom nevyzvedáte, len konverzujete tak, ako kedykoľvek predtým.
  • Nepotrebuje intimitu. Nevyhľadáva dotyk ani fyzický kontakt. Skôr sa od vás odťahuje, akoby sa len tak pritúlil. A čo sa sexu týka, takisto to nie je také, ako voľakedy. Sex je zriedkavý a skôr povinný, ako vášnivý.
  • Ste nervózna a bolí váš žalúdok. Áno, máte tušenie, že sa čosi deje, ale svoje pocity sa snažíte ignorovať. Častokrát už tušíte, že váš vzťah speje do záhuby, ale z nejakého dôvodu si to nechcete pripustiť. Ale vnútorne to viete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nervozita #znaky #tušenie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...