Ostala som sama! Čo už, nezbláznim sa

Rozchod! Krutý a neočakávaný. A predsa by ste nemali dovoliť, aby vás položil na kolená.

06.05.2015 11:00
single žena, šťastná žena, usmiata žena Foto:
Ste momentálne sama? Tak si to užite.
debata

Po prvotnom šoku sa snažte „otrepať“ a čo najrýchlejšie začať žiť spokojne. Fakt, že ste momentálne sama, nie je až taká tragédia, ako sa vám zdalo na prvý pohľad.

On vás opustil. OK! Zoberte si možnosti, ktoré by vás po jeho boku čakali… Naozaj bol pre vás až takou výhrou? Tak prečo sa potom začal obzerať inde? Zrejme ste preňho neboli tou pravou. Takže vlastne môžete byť celkom rada, že vás opustil. Nech si ide za hlaosm svojho srdca, ak ste to neboli vy.

Kým ste boli vo vzťahu, neobzerali ste svoje možnosti. Ale teraz môžete. A ak budete mať naozaj otvorené oči, zistíte, že to vôbec nie je také tragické. Tu je fajn kolega, ktorého ste doteraz zaryto ignorovali, tam zasa sexi sused, ktorý sa nasťahoval len nedávno…

Iste, máte nárok na smútok, ale nie na permanentne zlú náladu. Neukazujte ľuďom okolo vás iba trápenie. Posťažujte sa najlepšej kamarátke, ale pre ostatných buďte tou optimistkou, akou ste boli vždy. Nič, ale naozaj nič tak neodradí ľudí z vašej blízkosti, ale večne nahnevaná a utrápená tvár. A pozor! Žiadne sťažovanie! Len vás opustil chlap! A v živote sa stávajú skutočne horšie katasrofy.

Užite si to, že ste sama. Časom prídete na to, ako. Niekedy vám práve samota ukáže cestu, kam sa chcete vybrať. A možno zistíte, že to, že vás ktosi opustil, bol vlastne krok, ktorý vám v konečnom dôsledku pomôže. Spoľahnite sa na svoj inštinkt prežitia a z aktuálneho stavu si vyberajte tie „čerešničky“, ktoré sa vám ponúkajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výhody #rozchod #samota

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...