Slovíčka, ktorými ho dostanete do varu

Muži príliš nie sú na sladké reči, ale sem - tam im správne umiestnené slovíčko vyvolá skutočné zimomriavky aj erekciu.

02.05.2015 17:00
shutterstock slová - šepkanie - vzrušenie Foto:
Pošepkajte mu tie správne slová.
debata

Pridajte si do slovnej zásoby zaklínadlá, ktoré chlapa dostanú tam kam chcete a aj do postele.

Tón reči

Slová nie sú všetko, základom je predovšetkým spôsob, ako ich podáte. Majte v hlase úsmev, radosť a trochu koketnej iskrivosti nie je nikdy na škodu. Nepripadajte si lacno ani hlúpo. Pretože muži práve mierny afekt značne ocenia. V posteli obzvlášť.

Čo by si si prial?

Otázka, ktorá je nad všetky ostatné. Je to zaklínadlo, ktoré aj z namosúreného chlapa spraví milého usmievavého muža. Už len tie predstavy, ktoré oslovením vyvoláte, by ste radi videli. To sú chvíle, keď by každá žena chcela čítať myšlienky. Touto jedinou otázkou chlapom hovoríte, že majú slobodu výberu, že sú dominantní, že ste ochotná pre lásku k nim spraviť čokoľvek. Okamžite po vás budú prahnúť.

Ty môj hrdina

Slovo hrdina je pre každého muža slovom dokonalým. Hrdinami chceli byť na pieskovisku, v puberte sa podobali na akčných hrdinov a v partnerstve chcú byť hrdinom pre ženu, ktorú milujú. Ak mu poviete aj slovne, že oceňujete jeho hrdinstvo a je pre vás viac ako Jason Statham v jeho novej akčnej dráme, bude nielen nadržaný, ale aj sladký ako med. Aj správne drsný, ak si budete želať.

Poď do mňa

Vyslovte to pri milovaní, vyslovte to pri predohre. Pozvite ho pri láskaní otvorene do svojej vagíny. Možno si poviete, že to je zbytočné, veď aj tak to nastane. Lenže nie je. V mužovi tieto slová vyvolajú nával emócií, vášní, nadšenia, že sa ho neviete dočkať a on sa vás nebude vedieť nabažiť. Zároveň je takéto priame pozvanie od taktnej ženy trochu vulgárne, čo vzrušenému mužovi nesmierne imponuje.

Pochvala

Je jedno, aké slová si vyberiete, ale musí to byť naozaj priame a jasné. Jedna pochvala za to, aký je úžasný chlap, alebo ako to s vami vie v posteli, ho okamžite naštartuje, aby pokračoval, hoci by bol na konci so silami. Pochvala partnera skutočne motivuje k obdivuhodným výkonom. Je už len na vás, ako často ho budete chváliť a ako často si budete užívať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #šepkanie #vzrušenie #slovíčka

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...