Hľadáte lásku na celý život? Musíte s ňou cestovať!

Nielen štúdie, ale aj najšťastnejšie páry, ktoré poznáte, vám povedia to isté: Cestujeme spolu. Čím viac cestujeme, tým je náš vzťah lepší, krajší, pevnejší...

05.05.2015 15:00
cestovanie, partneri, láska, cestovať, lietadlo, Foto:
Najviac spoločných zážitkov majú páry, ktoré spolu cestujú.
debata

Podľa štúdie U.S. Travel Association, ktorej sa zúčastnilo tisíc opýtaných, vyšlo, že páry, ktoré spolu cestujú, majú lepší vzťah. 63 percent opýtaných potvrdilo, že cestovanie im pomohlo vo vzťahu zotrvať.

Tu sú dôvody, prečo by ste mali spolu cestovať:

Spoločný cieľ

Pre páry je dôležité zdieľať spoločný cieľ. V prípade cestovania je cieľom napríklad spoznať cudzie kultúry alebo zažiť dobrodružstvo.

Pravá tvár

Nič lepšie neodhalí vašu pravú tvár ako práve cestovanie. Spoznáte sa lepšie, keď cestujete sami, zaskočí vás, ako v niektorých situáciách reagujete. Lenže to isté sa udeje aj v prípade spoločného cestovania. Neustále dochádza k situáciám, ktoré bežný pracovný deň neponúka. Vynájsť sa, požičať peniaze, pomôcť, obetovať sa, tolerovať a podobne. Nie nadarmo sa vraví, že lásky často končia prvou dovolenkou. Ak neskončia, majú veľkú šancu, že dlhšie prežijú.

Lepšia komunikácia

Zo štúdie tiež vyplynulo, že páry, ktoré spolu cestujú, majú menej nezhôd, ako páry, ktoré spolu vôbec necestujú – tzv. domasedkovia.

Častejší a lepší sex

Podľa štúdie, o ktorej je reč, sa okrem iného tiež ukázalo, že páry, ktoré spolu často cestujú, majú lepší sexuálny život. Vďaka cestovaniu sa oddelí pracovný život od súkromného, čo znamená viac času na romantiku a lásku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #cestovanie #romantika #dobrodružstvo #šťastné páry #pravá tvár

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...