Muž v znamení býka: Žiarlivý chlap s naplánovaným životom

Rozvážny, opatrný. Tieto charakteristické črty nie je od veci začať vymenúvať, keď opisujeme muža narodeného v znamení býka.

30.04.2015 14:30
muž v znamení býka, znamenie býk Foto:
Muž v znamení býka...
debata

Nič nenechá na náhodu

On musí mať všetko premyslené, do detailov naplánované. Aj preto pôsobí na okolie spomalene. A hlavne na ženy. Niet divu, ak bude svadbu odkladať a používať otrepanú výhovorku: Ešte na to nie som pripravený. Jedno je však pravda. Nie je ako baran, ktorý sa rýchlo zaľúbi a koná a tiež nie ako muž v znamení blíženca, ktorý sa rýchlo nadchne a po krátkom čase si nájde iný objekt. Výhodou býka je, že ak má trpezlivú partnerku a on sa rozhodne, že ju fakt chce, svadba je v nedohľadne.

Nežný milenec

Ako milenec je vraj nežný, aspoň tak o ňom vravia astrológovia. Ak naňho žena vytasí zbrane ako je parfum či dlhé voňavé jemné vlasy, viac mu nebude treba. A vám dopraje. Ak sa totiž už rozhodol, že vás chce, urobí všetko pre to, aby si vás získal. Predpokladá, že každá žena je romantická duša, takže s ním si môžete užiť plavbu loďkou, večeru v drahej reštaurácii, aj deň strávený na kolotočoch. On nemá žiadne hranice, ak mu o niečo ide.

Vie, čo bude…

„Vždy pripravený“ je skutočne jeho heslom v každej oblasti. Nielen v práci, ale aj v láske, v rodine. Ak sa muž v znamení býka dopočuje o totálnej kríze, je schopný začať si robiť zásoby jedla, len aby sa jeho netýkala. Naplánovanú má svadbu, deti, novú prácu, vie, kedy si spraví doktorát, čo bude v roku 2020, ako, kde a s kým strávi dôchodok.

Ľúbia a žiarlia

Pozor, muži v znamení býka bývajú žiarliví. Reagovať na podnety rôzneho charakteru budú podľa toho, v akom ascendente sa narodili. Môžu žiarlivosť dusiť v sebe, zaťať sa a prestať s vami na chvíľu rozprávať, ale aj všetko si na mieste a s červenou tvárou vydiskutovať. Neexistuje býk, ktorý by kývol hlavou nad tým, keď vás vidí v situácii s cudzím mužom, ktorá sa mu samozrejme nepáči.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žiarlivosť #romantika #plánovanie #znamenie býk #opatrnosť

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....