Sex s viacerými mužmi! O čom inom ešte snívajú ženy?

Túžite spoznať sexuálne fantázie žien?

24.04.2015 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Aké sú vaše sexuálne fantázie?
debata (1)

O čom ženy snívajú? Po čom túžia, keď rozmýšľajú o sexe? Na to sa zameral britský profesor Brett Kahr, ktorý sa na to v dotazníku spýtal až 19 000 ľudí. A ako z toho vyšli ženské fantázie?

Najväčšou túžbou žien v posteli je vyskúšať si sex na spôsob filmu 50 odtieňov sivej. To znamená, že by sa chceli vidieť v úlohe mužom ovládanej ženy, ktorá plní jeho sexuálne túžby do poslednej bodky.

Sex s viacerými mužmi sa u žien takisto dostal na vrchnú priečku, čo sa túžob týka. A nesnívajú len o „trojke“, mužov by mohlo byť aj viac. A niet sa čomu čudovať. Sex s väčším množstvom partnerov ponúka rôznorodosť v sexuálnych technikách, ide o vzrušujúce objavovanie nových možností.

Ženy túžia byť nielen ovládané, ale naopak, vzrušuje ich aj dominancia nad partnerom. Chcú ho ovládať a dávať rôzne sexuálne príkazy, ktoré by plnil. Túžia dávať presné príkazy, na aké sexuálne techniky sa zamerať.

Veľa ženských túžob sa „točí“ okolo sledovania. Ide o to, aby ich pri sexe niekto „nachytal“, či dokonca pozoroval. Ak sex „zaváňa“ exhibicionizmom, je to pre ženy vzrušujúce.

Sex s neznámym mužom, o ktorom nič nevieme. Aj to je fantázia, ktorá koluje v ženskej hlave. Prežiť živočíšny sex s neznámym chlapom, ktorý nám padol do oka a ktorý po sexe okamžite „zmizne“ – to je jedna z top ženských fantázií.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #túžby #dominancia #fantázie

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...