Hryzenie, podceňovaná erotická hra

Hladkanie, masáže, škrabkanie a stláčanie erotogénnych zón. To všetko sú už staré triky.

22.04.2015 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
"Hryzenie" nemusí byť len jednostranná hra.
debata

Hryzenie poznáme všetci, ale nevyužívame všetky jeho prednosti. Najmä nie tie, ktoré prináša pre dvojicu v posteli.

Zuby nepoužívajte iba pri jedení

Je to akoby ste na bicykli chodili výsostne do práce. Nevyužívate plný potenciál spôsobiť vám príjemné chvíle, napríklad pri letnej jazde lesom počas relaxu. Je to tak aj s vašim chrupom. Využite zuby pri sexe a zrazu zistíte, že ľudské telo je multifunkčné. Teda minimálne ženské ústa a všetko, čo v nich je.

Telo si vyžaduje zuby

Nechty, dlane, pery aj jazyk. Už viete, kde to vášmu partnerovi robí dobre, keď ho dráždite. Pozor, nič nepokazíte ak pripojíte aj zuby. Najmä na bradavky, krk a ušný lalôčik. Zapojte zuby aj na tie miesta, ktoré už poznáte a zrazu bude všetko iné. Partner akoby šiel vyskočiť z kože. V tom dobrom samozrejme.

Zuby pri orále

Sú ošemetnou záležitosťou a pravdou je, že ich treba vedieť dobre používať. Nachádzate sa totiž na najcitlivejšej časti ženského tela. Aj tu môžu zuby zapracovať v prospech rozkoše. Je vhodné nimi uchopiť len penis, nie žaluď. Počas satia, alebo jemného oblizovania môžete na chvíľu telo penisu zovrieť jemne zubami. Iba tak, aby partner zacítil, že ich máte v puse. Jeho slastné zavzdychanie vám prezradí, že ste sa vydali správnou cestou.

Odhadnite mieru bolesti

Ak ste už dávnejšie chceli objavovať hry so sado–maso tematikou, hryzenie je najlacnejší a najlepší spôsob ako objaviť, či sa vám pri sexe páči trocha bolesti. Začnite hryzením na krku a pomaly viac a viac pritláčajte zuby. Prirodzene to nemusí byť len jednostranná hra, ale vzájomné výmeny. Možno vás práve takéto odtiene sexu začnú vzrušovať. Ak nie, aspoň ušetríte za korzety a bičík. Pre vás to bude skôr o vanilkovom sexe ako drsnom prístupe. Napriek tomu vyššie uvedené tipy na zuby sa oplatí angažovať do intímnych hier aspoň pre spestrenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #intimity #hryzenie #sexuálne techniky #erotické hry

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...