Prečo mužov priťahujú prostitútky a čo sa od nich môžete naučiť?

Najstaršie remeslo má zlaté dno napriek krízam, režimom, či technologickým posunom.

11.04.2015 10:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Predvádzajte svoje telo aj s nedostatkami.
debata

A nie je to len tak. Ľahké dámy mužov vzrušujú, priťahujú aj vábia. Nemusíte s nimi sympatizovať, ale niektoré triky od odborníčok „na lásku“ je dobré vychytať.

Okázalá zvodnosť

Žiadne koketovanie, chodenie okolo horúcej kaše, Nečakajú, že im partner bude nebodaj dvoriť, alebo ich sladkými rečami opíjať, až padnú na chrbát. Idú na vec. Pokojne sa rovno vyzlečú, ak už nečakajú vo vzrušujúcom negližé. Sú pripravené mužovi poskytnúť telesné rozkoše a všetko okoreniť zvodnými pózami, dráždivými polohami a gestami. Muži milujú, keď si môžu vychutnávať, ako im žena bez okolkov dáva rovno to, po čo prišli. Spravíte mu niekedy takéto detské radosti? Prečo by mal po ne chodiť inde, keď všetko nájde za dverami spálne?

Profesionalita

Ťažko sa stane niekto profíkom na sexuálne hry bez vzdelávania a náležitej praxe. Prostitútky svoje ústa, zadok aj vagínu považujú za zdroj obživy. Ak by neboli profesionálky, ich remeslo by veľmi rýchlo skončilo. Aj bežná žena môže vylepšovať milostné techniky a nikdy nebyť spokojná s tým, čo dáva. Ide to aj bez množstva partnerov. Samotná snaha napredovať, vzdelávať sa a zlepšovať, napríklad aj spoločne, je pre mužov nesmierne vzrušujúca a prax prináša aj rozkošnejšie výsledky.

Dávajú a nevyžadujú

Muži tých pár desiatok eur odovzdajú už pri príchode a potom sa to začne. Veľká porcia toho, čo si zažiadajú a žiadna zodpovednosť, revanš, reciprocita. Muži majú občas chuť prehnať sa telom ženy ako uragán, vziať si čo chcú a odísť skôr, ako si dievča zapne podprsenku. Pri prostitútkach nemyslí na jej blaho, iba na to svoje. Ide o čisto dominantné správanie. Ak partner z času na čas má možnosť v posteli prejaviť svoju dominanciu, inokedy sa vám oplatí lekciou sexuality iba pre vás.

Podčiarkujú svoj sexepíl

Málokedy sú to modelky, ale to im nevadí, aby si natiahli tango nohavičky, dali na seba erotickú bielizeň, predvádzali svoje vnady. Muži milujú ženy, ktoré vedia svoje telo predviesť, aj keď nie je dokonalé. Dajú im prednosť pred tými, čo sa okúňajú, lebo majú o jeden, či dva tukové faldy viac ako anorektičky. V predvádzaní tela bez certifikátu modelky sú prostitútky najvyššia trieda profesionality a veria si. Každá by sa od nich mohla učiť. Ak nie kvôli sebe, tak aspoň pre potešenie partnera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexepíl #prostitútka #zvodnosť

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...