Je to na zbláznenie! Prečo konečne nezavolá?

Dali ste mu číslo a on bol nadšený! Tak potom prečo nevolá?

10.04.2015 09:00
mobil, žena , čakanie Foto:
Čakáte a telefón mlčí?
debata

Dali ste mu vaše číslo a pritom ste sa vznášali niekoľko metrov nad zemou. Hlavou vám vtedy prebehlo: „To je super“ a už ste v predstavách plánovali váš spoločný život.

A aké sú možné dôvody jeho mlčania?

Má zlé číslo
Je to možné, i keď málo pravdepodobné. V dobe internetu ani zlé číslo neodradí potencionálneho záujemcu, aby vás kontaktoval. Veď celkom stačí, aby si vaše meno vyťukal do googlu.

Je trocha pomalý
Nielen ženy o každom ďalšom kroku smerom k láske rozmýšľajú. Nájdu sa aj podobne nerozhodní muži. A tak, hľadiac na vaše číslo, zvažuje kedy zavolať, čo navrhnúť, ako na vás zapôsobiť. Tak mu dajte čas.

Zabudol
Kopec povinností „odsunulo“ dôležitý telefonát na vedľajšiu koľaj. Ale kdesi v hlave to má uložené, tak mu doprajte čas. Keď si trocha vydýchne a premyslí si, čo vám povie, určite zavolá.

Chce byť zaujímavý
Tak trocha žensky kalkuluje. Vy to snáď nerobíte? Nechce zavolať hneď, aby nevyzeral priveľmi nedočkavo a chce vás nechať trocha „podusiť“, aby ste si jeho telefonát vážili. OK, beriete!

Nemá záujem
Číslo si síce vypýtal, ale až také akútne to z jeho strany nie je. Premyslel si to a uvedomil si, že sa mu s vami jednoducho stretnúť nechce. Pýtať si od vás číslo bola chyba a už ju oľutoval. Čakáte zbytočne, nezavolá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mobil #telefón #trápenie #čakanie

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...