Čo verní muži vo vzťahu nerobia?

Dosť bolo strachu, kontrolovania a podozrení. Verní muži sa od tých, čo vyznávajú filozofiu, že príležitosť robí zlodeja, líšia predovšetkým správaním.

06.04.2015 08:00
nevera, vzťah, láska Foto:
Verní muži vás neokrádajú o osobnú slobodu.
debata (1)

Všímajte si, aký je k vám a veľmi rýchlo odhalíte, či je infikovaný génom nevery.

Nikdy ženu nepodceňujú

Tí, čo majú vernosť v krvi, dobre vedia, že dokonalosť nie je niečo, k čomu sa dá spoločne dopracovať ako k orgazmu. Dokonalosť neexistuje, no nemajú potrebu vám to hovoriť. Najmä nie v spoločnosti a už vonkoncom nie porovnávaním. Ak vás partner porovnáva s konkrétnymi ženami, možno to ešte ani sám netuší, ale je to kandidát nevery. Porovnávanie žien totiž z myšlienkových experimentov často prejde aj do postele.

Nevymýšľajú si o vás

Jasné, že bude pokukovať po iných a sem – tam si rád aj poflirtuje. Rozdiel medzi tým, kto aj podvedie a tým, kto v správny čas pochopí, kde je jeho srdce, je však priepastný. Muž so zajačími úmyslami pokladá svoju partnerku za jednu z mnohých. Oddaný muž si svoju ženu nesmierne váži. Dokáže vám partner vymenovať aspoň desať vlastností, pre ktoré je s vami? Žiadne naivné rýchlo výmysly o pekných očiach, vnútornej kráse, výnimočnosti. Aspoň desať vecí, ktoré vie z fleku aj o polnoci. Taký vám je verný.

Netrvajú len na svojom

Potrebuje mať vždy pravdu a posledné slovo? Nevie ustúpiť a povedať, že máte pravdu? Je v princípe mužom, ktorý potrebuje presadiť svoje ego aj keď už sám vidí, že prehral na plnej čiare? Taký muž potrebuje neustály obdiv a pocit, že je alfasamec, aj keď bude na smiech. To mu však každá žena vie dať len na chvíľu. Verní muži sa neboja povedať partnerke, že mala, alebo má pravdu.

Nedelia práce na ženské a mužské

Muži naklonení k nevere majú v sebe hlboko zakorenené patriarchálne rozdelenie spoločnosti. K tomu patrí nielen presvedčenie, že žena patrí do kuchyne, ale aj neblahý fakt, že muž je ten, kto je pánom tvorstva aj vzťahu. A rád tvorí aj borí a hľadá aj tam, kde už je zakázaná zóna.

Neokrádajú vás o slobodu

Muž, ktorý má za ušami, alebo je náchylný k nevere, má tendenciu obmedzovať žene kamarátky, kávičkovanie, stretnutie s priateľmi, túlanie sa len tak niekde po meste. Všade vidí možnosť nevery, pretože platí, že podľa seba súdi teba. Verný muž je pokojný, keď vyrazíte do baru s priateľmi pretože vie, ako verne by sa správal on. A to mu stačí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nevera #vernosť #problém vo vzťahu #podceňovanie

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...