Zoo? Káva? Kino? Večera? Kam vyraziť na prvé rande?

Takže on sa ozval a vy skáčete meter dvadsať. K miestu, na ktorom sa odohrá vaše prvé rande, sa môžete našťastie vyjadriť a my vám v tom radi pomôžeme.

09.04.2015 15:00
debata
Prvé rande? Nič nenechajte na náhodu. Foto: SHUTTERSTOCK
rande, láska, láska v daždi Prvé rande? Nič nenechajte na náhodu.

Večera

Tento nápad nie je svetoborný, ide o takú, povedzme klasiku, ktorou nič nepokazíte a jeden druhého lepšie spoznáte. Buďte slušná a elegantná a nevyberte si z menu to najdrahšie jedlo.

Obed

Trochu uvoľnenejší a menej „oficiálny“ nápad, ako večera. Jednoducho, máte obaja čas v tú istú hodinu, takže voľné časy spojíte. Nemusíte byť naškrobená a zároveň viete, že ak to bude utrpenie, o chvíľu budete musieť predsa odísť. Ak sa stane opak, aspoň sa budete mať hneď na čo znova tešiť.

Káva? Zmrzlina?

Nie zlý nápad. Na kávu môžete ísť kedykoľvek počas dňa, a napríklad aj cez víkend. To isté platí aj o zmrzline. Vášmu prvému rande dodá šmrnc, trochu detinskosti a pri lízaní zmrzliny sa vám určite zlepší nálada, veď je chutná.

Športové podujatie

Nie je to od veci… Stráviť spolu športové podujatie – či už futbal, tenis, volejbal. Máte čo spolu sledovať, môžete sa pri tom krásne uvoľniť a kulisa – trápne ticho hroziť nebude.

Koncert

Čo máte radi obaja? Snáď už viete. Je to hip-hop? Rock? Alebo klasika? Koncert je ďalšou možnosťou, ako stráviť prvé spoločné minúty. Budete sa mať o čom potom porozprávať.

Kino

Super! Zistite si, čo kde hrajú a vyberte si niečo, na čom sa aspoň dobre zabavíte. Áno, sama či s kamarátkou by ste na to peniaze neobetovali, ale s ním vyberte niečo na odľahčenie. Určite si nezabudnite do kabelky strčiť žuvačky – čo ak bude príležitosť na prvú pusu…

Zoo

Vôbec nie zlý nápad. Do Zoo v akomkoľvek veku, len nie v akomkoľvek počasí. Pauza na kávu, na obed, výborný zážitok, spoločnosť…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #futbal #kino #večera #prvé rande #obed #zmrzlina #žuvačky

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...