Milovanie bez sexu! Odhaľte nový rozmer vzrušenia!

Niekedy netreba v sexe príliš veľa vymýšľať, aby ste objavili nepoznanú slasť.

04.04.2015 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Vynechávame esenciu skutočného láskania a spoznávania.
debata

Milovanie bez sexu je fenomén, ktorý pre spestrenie hier lásky využíva stále viac dvojíc. Dôvod je prostý, užijete si krásne chvíle, orgazmy a objavíte vo svojej posteli opäť niečo nové.

Sex je len časť milovania

Spojenie penis a vagína je obvykle tým, čo nás vedie do postele. Milovanie zďaleka nemusí byť len o tom istom. Telesnú rozkoš si predsa môžeme rozdávať aj bez konečného spojenia. Budeme tomu hovoriť milovanie a pritom klasický sex pre túto chvíľu vynecháme. Pripravte partnerovi milostné radovánky, vďaka ktorým spozná ženské telo úplne inak.

Vzájomné spoznávanie

Rezignovali sme. Priznajme si otvorene, že bežný partnerský sex má rovnaký scenár. Čo najskôr dôjsť k spojeniu. Vynechávame esenciu skutočného láskania a spoznávania. Myslíme si, že telo partnera už dokonale poznáme. Láskanie erotogénnych zón a ich dráždenie nielen rukami, ale aj pohlavím, umožňuje otvoriť sa navzájom úplne novému rozmeru poznania. Mnohým sa podarí aj viac ráz vyvrcholiť bez intímneho spojenia.

Kúsok tantra masáže

Počas tantrickej masáže môžete zažiť niekoľko orgazmov bez sexu. Ide o uvoľnenie energie masážou erotogénnych zón. Ideálne je, ak ponúknete partnera svojím telom, aby si ho objavoval penisom. Skúsi nové zákutia, ktoré mu prinesú kvantum rozkoše. Jemné dráždenie sa o zadoček, zasunutie medzi stehná. Dajte mu k dispozícii svoje prsia, aby mohol penisom medzi ne. Partner si naplno užije vaše telo. Vôbec nemusíte zakončiť milovanie klasicky. Vyvrcholenie si doprajete a spoznáte, že telo je možné bozkávať a dráždiť aj inak ako doteraz.

Užijete si aj vy

Ponúknite partnerovi viac ako vagínu. Potešenie bude na oboch stranách. Nielenže zažijete nové formy spojenia a dráždenia. Uvidíte tú žiaru v očiach, ako sa partnerovi vaše telo stále páči. To je pre vzrušenie a rozkoš asi viac ako správna technika prstovania.

Milujete sa telami

Pre zintenzívnenie rozkoše môžete použiť masážne gély určené na nuru masáže. Nebudete to technika na rýchle uspokojenie, nebude to technika na každý deň, ale bude spestrením a kultiváciou lásky partnerov, ktorí sa ľúbia. Milovať sa a objavovať telesné rozkoše znamená viac ako iba súložiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #sexuálne techniky

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....