"Chybičky krásy", ktoré mužov rajcujú

Dokonalé ženy? Tých už majú chlapi dosť. Botoxové pery, silikónové prsia, vyžehlené líca? Rýchlo zabudnite!

03.04.2015 08:00
pehy, krása, príťažlivosť Foto:
Pehy sú originálne, nedajú sa napodobniť kozmetickým priemyslom.
debata

Súčasní chlapi už nemajú chuť na ženy, čo vyzerajú ako výrobky z čínskej fabriky na tuctovosť. Trendy začínajú byť malé „chybičky“ krásy a nedokonalosti, ktoré robia zo žien skutočné originály.

Krivé zúbky

Niektoré celebrity kvôli žiarivým úsmevom kompletne vymenili obsah ústnej dutiny. Stali sa tuctovkami. Mnohé si naopak spravili z krivých zubov znak krásy. Pre Annu Paquin je medzera medzi zubami takmer poznávacím znamením. Avril Lavigne loví na nerovné zúbky a svoj imidž drsnej diablice. Áno, aj slávna Keira Knightley nemá chrup podľa pravítka. Muži ich doslova žerú, majú nekonvenčné úsmevy, pôsobia prirodzene. Kedysi hendikep sa stáva v dobe posadnutej dokonalosťou atraktívnym prvkom. Buďte pre toho vášho celebritou aj bez dokonalých zubov.

Pehy

Hovorilo sa im aj prekliatie základnej školy. Dnes sa už aj na stránkach erotických magazínov objavia sem – tam aj ženy s pehami. Podobne ako ryšavky narúšajú bežný pohľad mužov na tuctové baby. Preto stoja za to, aby sa za nimi páni obzreli. Pehy predstavujú niečo, čo sa nedá napodobniť kozmetickým priemyslom a preto sú originálne. Žena ostáva rovnaká večer aj ráno a tým je pre muža najkrajšia.

Veľký zadok

To, čo s ním v poslednej dobe predvádzala Kim Kardashian len dokazuje, že muži nemusia ploché laty. Nad jej impozantným pozadím obvykle zalamujú ruky len ženy a muži si ho berú do svojich tajných erotických snov. Vychudnuté ženy vychoval módny priemysel a muži ich prijali za svoje ako módny hit na jedno leto. Oni však ostali dlhé roky a chlapi volajú po zmene. Nehovoríme o tele obrastenom tukom, ale o návrate symbolu ženstva v podobe figúry presýpacích hodín. Ak ste si mysleli, že väčší zadok je dôvod na ostych, tak s týmto presvedčením skoncujte. Muži budú za vašim zadkom stáť v rade.

Nos

Veľký, špicatý, zakrivený? Veď aj na slovenskom moderátorskom nebi máme hviezdu, ktorej nos sa stal priam kultový. Nevzdá sa ho a mnoho mužov by jej rado hovorilo láska. Noc môže byť na žene presne to, čo bude muž milovať, láskať, mať jeho malé privilégium nedokonalosti. Mimochodom pre každého zberateľa umenia, či mincí sú najvzácnejšie kusy s malou chybičkou, ktorá sa nedá replikovať. Podľa tohto princípu tak trochu muži zbierajú aj ženy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príťažlivosť #pehy #chybičky krásy #veľký zadok

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...