'Úchylky', ktoré sa hodia aj do slušnej spálne

Nepatria k štandardným sexuálnym praktikám, lenže štandard je len synonymum pre nudu.

31.03.2015 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Zdravý fetiš pomôže sexuálnym hrám.
debata

V minulosti by ich fanúšikov označili za bandu zvrhlíkov, ale dnes sa doba mení. Zdravý fetiš pomôže sexuálnym hrám, je korením a uspokojením túžob, z ktorých mnohé nosíme vo vlastnom vnúti. Drobné nevšednosti posunú často sex do lepšej úrovne.

Foot fetiš

Nohy sú pre muža na žene sexuálny dráždič vysokej rezonancie. Veď muži sú často ochotní urobiť čokoľvek, aby sa dostali medzi ne. Foot fetiš ich využíva omnoho viac a intenzívnejšie. Používa silonky, aby nohy pôsobili iskrivejšie. Pokojne nimi dráždite partnera po penise. Nechajte si ich oblízať, alebo na ne ejakulovať. Je už len na vás, ako veľmi partnera necháte vychutnať si vaše nohy. Sú tým najrozšírenejším fetišom. Je teda viac ako pravdepodobné, že aj ten váš im fandí. Zapojte ich do sexu a užije si partner aj vy, pretože nohami ho „dokopete“ k výkonu.

S/D

Submusívne a dominantné postavenie. Hoďte si mincou, kto bude kto. Pokojne sa striedajte, alebo si rozdeľte stabilné pozície. Sex, kde sú obaja vždy rovnocenní je možno správny z politického hľadiska, ale ťahať do postele politiku je už sám osebe nešťastný postup. Preto pokojne zavrite dvere na spálni a kašlite na rovnocennosť. Užite si nadradenosti, alebo poníženia, čo vám libido našepkáva. Počúvajte hlavne sami seba a pamätajte, že do posteľnej réžie vám nikto hovoriť nemôže.

Kostýmčeky

Sú dokonalým spôsobom, ako si užiť sex. Má partner miernu úchylku na blondíny, brunetky, červenovlásky? Parochňa to istí. Aj postavenie lolitky, učiteľky, riaditeľky je v kurze. Odev ľahkej slečny tiež upúta. Je to nielen o tom, že uspokojíte muža. Sama sa budete cítiť ako v siedmom nebi, keď vás bude muž obdivovať, vzrušene ochkať a to vám ešte nedal dole nohavičky. Uvidíte, že muž pošteklený korením miernej úchylnosti sa s milencom, ktorého máte doma štandardne, nedá porovnávať.

Pachový fetiš

Vôňa je neskutočný fetiš. Či už ide o pach čerstvo osprchovaného muža, ktorý vás zráža na kolená, alebo sexi vôňa, pohrajte sa navzájom s čuchom. Pokojne si obaja vyskúšajte parfumy, prirodzenú vôňu tela, obľúbené prírodné vône, či aromaterapiu. Sex vnímaný nosom prináša rozkoš vyššej úrovne.

Pissing

Tak trochu pre odvážnejších, ale ak ste doteraz nevedeli ako oživiť kúpeľňový sex, pissing je úchylkou, ktorá dokáže v milencoch doslova zapáliť plameň neskutočnej vášne. Vedci ani sexuológovia nevedia jasne vysvetliť prečo to tak je, ale tento fetiš skutočne funguje. Je už len na vás, či pootvoríte dvierka zakázanej komnaty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne praktiky #milovanie

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....