Signály, ktoré neklamú. Aj vo vašom vzťahu to škrípe?

Poznáte ten pocit. Niečo nesedí, ale neviete to presne pomenovať? Tieto znaky vám naznačia, že niečo vo vzťahu nie je v poriadku.

01.04.2015 15:00
nezhody, kríza, partnerská kríza Foto:
Bolo to všetko kedysi inak... Krajšie...
debata

Už nemáte sex

Kedysi bolo milovanie na každodennom poriadku… No dnes si poriadne neviete rozpamätať na váš posledný intímny deň? Kedy ste sa k nemu túlili tak, ako to milujete? Vravíte, že už ani neviete? Prvý signál, že niečo nie je v poriadku! Nie nadarmo sa vraví, že vzťah, v ktorom chýba sex, je odsúdený na zánik. Dajte pozor, aby sa ten váš neblížil. Ak mužovi chýba doma sex, začne ho onedlho hľadať niekde inde.

Šport sa stáva prioritou

Kedysi ste mali na prvom mieste partnera a vaše spoločné zážitky a teraz? Najdôležitejšie je, aby ste si išli zabehať (samozrejme sama alebo s kamarátkou), aby ste nevynechali fitko (veď ste si zaplatili permanentku). Starať sa o figúru a formovať ju, je síce fajn, ale ak spozorujete podobnú „diagnózu“ aj u partnera – uteká do fitnescentra a zdržiava sa tam dlhšie ako obyčajne, spozornite. Nemalo by to tak byť. Napokon – prečo nechodíte do toho fitnescentra spolu?

Pracovné cesty – čoraz častejšie?

„Nemôžem byť cez víkend s tebou, lebo idem na služobku.“ Počúvate túto vetu v ostatnom období nejako príliš často? Tam Nemecko, tam Francúzsko, tu Košice, tam Maďarsko… Jasné, že si váš priateľ nemusí vymýšľať, no medzi prvými sa „prihlási“, ak treba ísť na konferenciu, alebo je v práci momentálne až „príliš aktívny“. Prečo je to tak? Uteká pred problémami, ktoré máte vo vzťahu, a to rovno do práce, to je predsa jasné. Pozor na to.

Vaše záujmy sa menia

A to vás rozdeľuje! Kým kedysi ste mali spoločnú partiu a chodili hrávať každú stredu volejbal, všetko sa zmenilo, rozpadlo. Je jedno, kto z vás túto pravidelnosť, ktorá stmeľovala váš vzťah, naštrbil, to už je jedno. Dôležité je to, ako je to teraz. Kým váš partner začal chodiť do fitnescentra, vy ste objavili s kamarátkou squash. Hoci to spočiatku vyzeralo nevinne, kým ste sa spamätali, museli ste uznať, že času, ktorý spolu trávite, je čoraz menej a záujmy, ktoré odrazu máte, vás rozdeľujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #fitnescentrum #partnerská kríza #odlišné záujmy #pracovná cesta

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...