Siedme nebo a čo potom?

Počiatočné opojné štádium lásky máte dávno za sebou? Nezúfajte!

19.03.2015 17:00
sex, vzťah, intimity, láska Foto:
Vášne je možno menej, ale zasa prídu iné veci.
debata

Začiatky lásky sú skvelé a magické. Opojný pocit napĺňa dni zaľúbencov a tí sú v permanentnom ošiali. Ale čo potom? Po troch či piatich rokoch? Stále sa cítite ako v siedmom nebi? Môžete, tieto veci robia dlhotrvajúci vzťah niečím výnimočným:

Spoločný humor a malé tajomstvá

Poznáte, čím ho rozosmejete. Viete sa zabaviť aj na maličkostiach, ktoré prináša každodenný život. Stačí sa naňho pozrieť a už vám na tvári žiari úsmev od ucha k uchu. A to robí váš vzťah naozaj šťastným. Uvedomujete si to?

Ťažké dni – aj tie sa dajú zniesť

Partnera poznáte už nejaký ten piatok a nemusíte sa pred ním permanentne hrať na šťastnú. Ak sa vám prihodí niečo zlé, s čím si neviete dať rady, máte pri sebe niekoho, kto vás poľutuje či povzbudí. Chápe aj to, že nie každý deň svieti slnko a je tu pre vás. A to je skvelý pocit.

Vzájomná intimita

Výbuchy vášne síce nie sú také časté ako na začiatku, zato pocit intimity je oveľa intenzívnejší. Užívate si spoločné noci, preležíte nedeĺu v posteli, hľadíte si dlho do očí, chápete sa. Pocit istoty a naplnenia je častokrát viac ako prežitá krátkodobá vášeň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #partner #vášeň #Intimita

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...